Care sunt cei mai boga╚Ťi gambleri din lume?

Primul lucru pe care trebuie s─â-l ╚Ötii atunci c├ónd intri ├«ntr-un cazino este legat de faptul c─â nu toate jocurile ├«╚Ťi ofer─â ╚Öanse egale de c├ó╚Ötiguri ├«n bani. A╚Öadar, dac─â scopul t─âu este s─â pui m├óna pe un profit consistent, atunci alegerea jocului potrivit este un pas esen╚Ťial ├«n drumul t─âu spre succes.

image
Care sunt cei mai boga╚Ťi gambleri din lume?

Sloturi precum Sweet Bonanza, Mega Moolah sau Gonzo's Quest sunt doar c├óteva dintre cele mai profitabile, dar nu singurele, jocuri din cazino. 

Dac─â ne uit─âm la oamenii care au reu╚Öit s─â tr─âiasc─â din jocurile de noroc, se pare c─â ace╚Ötia continu─â s─â c├ó╚Ötige ╚Öi s─â ob╚Ťin─â tot mai mul╚Ťi bani. Ar fi ciudat dac─â acest lucru s-ar datora doar norocului. Nu este vorba doar de asta.

Deci, cine sunt ei, cei mai de succes jucători de cazino din lume? Cum poate cineva să evolueze de la a intra pentru prima dată într-un cazino cu un cont bancar aproape gol la a primi zeci de milioane de dolari? Vom trece în revistă cariera fiecărui jucător, fie că este vorba de turnee de poker sau de pariuri sportive.

Bill Benter

Membru al Blackjack Hall of Fame, Bill Benter a fost profesor de matematic─â ├«nainte de a ├«ncepe s─â practice num─ârarea c─âr╚Ťilor la jocul de blackjack. Dup─â ani de zile de practic─â, Benter a devenit at├ót de eficient ├«nc├ót cazinourile au ├«nceput s─â ├«i interzic─â s─â joace din cauza faptului c─â aproape ├«ntotdeauna c├ó╚Ötiga.

Deoarece nu mai era binevenit, s-a orientat c─âtre cursele de cai ╚Öi a dezvoltat un model care ├«i permitea s─â prezic─â mai bine rezultatele curselor. Ulterior, Benter a creat un alt sistem pentru a-i ajuta pe al╚Ťi pariori la plasarea pariurilor. Estim─ârile spun c─â Benter ├«ncaseaz─â 100 de milioane de dolari ├«n fiecare an.

Zeljko Ranogajec

Provenind dintr-o familie de imigran╚Ťi croa╚Ťi, australianul a renun╚Ťat la facultate ├«n favoarea unei adev─ârate cariere ├«n jocul de blackjack. Cu o memorie vizual─â excelent─â ╚Öi o bun─â ├«n╚Ťelegere a matematicii, Ranogajec a c├ó╚Ötigat sume impresionante de bani.

A devenit foarte bun la acest joc ╚Öi, la fel ca Benter, cazinourile din Australia i-au interzis s─â mai joace, ceea ce l-a for╚Ťat pe Ranogajec s─â se orienteze spre alte experien╚Ťe de joc, ├«n principal keno ╚Öi curse de cai. Ranogajec de╚Ťine un record pentru c├ó╚Ötigurile de 7,5 milioane de dolari la keno.

├Än ciuda bog─â╚Ťiei sale, Ranogajec nu a fost niciodat─â adeptul faimei ╚Öi rareori d─âdea interviuri. Ulterior, au existat multe zvonuri despre averea sa net─â, unii sus╚Ťin├ónd c─â acesta c├ó╚Ötig─â peste 1 miliard de dolari pe an!

Probabil că acest lucru nu este adevărat, de altfel Ranogajec însuși a declarat că rapoartele au umflat această cifră. Totuși, în 2019, o revistă australiană a estimat valoarea netă a lui Ranogajec la 600 de milioane de dolari australieni.

image

Phil Ivey

Cunoscut drept Tiger Woods al pokerului, Ivey este primul juc─âtor care a f─âcut avere juc├ónd acest joc. Intrat ├«n Poker Hall of Fame, Ivey are ├«n palmares zece br─â╚Ť─âri la World Series of Poker (fiind cel mai t├ón─âr juc─âtor care a reu╚Öit acest lucru), precum ╚Öi un titlu la World Poker Tour. 

Este unul dintre cei mai buni jucători din istorie dacă e să ne raportăm la câștigurile din premii în bani. Averea sa netă este de 100 de milioane de dolari, provenind în principal din turnee online și din cazinouri.

Chris Ferguson

Ferguson are un doctorat ├«n informatic─â de la UCLA. Fiind unul dintre fondatorii Full Tilt Poker, Chris Ferguson a cunoscut succesul, dar a fost martor ╚Öi la pr─âbu╚Öirea popularit─â╚Ťii sale dup─â ce un scandal a scos la iveal─â anumite fraude. 

Cu toate acestea, Ferguson a ajuns ├«n pozi╚Ťia de fondator al unuia dintre cele mai importante site-uri de jocuri de noroc, dar ╚Öi pentru jocul s─âu de poker ╚Öi ob╚Ťinerea a ╚Öase br─â╚Ť─âri WSOP. Valoarea net─â actual─â a averii lui Ferguson este de 80 de milioane de dolari.

image

Edward Thorp

Cu un doctorat ├«n matematic─â, nu este de mirare c─â Thorp a reu╚Öit s─â adune sume uria╚Öe de dolari din jocurile de noroc. De fapt, Thorp a fost cel care a inventat strategia pe care noi o numim acum num─ârarea c─âr╚Ťilor. ├Änainte de a se al─âtura industriei de jocuri de noroc, Thorp a fost profesor de matematic─â dar, mai important, a fost primul care a folosit un calculator pentru a dezvolta o strategie de joc de c─âr╚Ťi. Cu metodele sale de num─ârare a c─âr╚Ťilor, care ├«nclina avantajul casei ├«n favoarea sa, Thorp a ajuns ├«n scurt timp ├«n cazinourile din Statele Unite, ├«n special ├«n Las Vegas, Lake Tahoe ╚Öi Reno. Cartea sa despre num─ârarea c─âr╚Ťilor a fost prima de acest gen ╚Öi este ├«nc─â considerat─â ghidul suprem pentru aceast─â strategie popular─â de blackjack.

Thorp a mers at├ót de departe ├«nc├ót a inventat un computer portabil care putea fi folosit ├«n cazinouri pentru a calcula strategiile de joc. Aceste mici calculatoare portabile au fost interzise ├«n 1985. El a folosit num─ârarea c─âr╚Ťilor ╚Öi ├«n backgammon ╚Öi baccarat. Dup─â ce s-a aventurat ╚Öi pe alte pie╚Ťe financiare, averea net─â a lui Thorp este de 800 de milioane de dolari.

Concluzie

C├ót c├ó╚Ötig─â juc─âtorii profesioni╚Öti? Studiile spun c─â exist─â 1.997 de juc─âtori de poker profesioni╚Öti care au c├ó╚Ötigat, ├«n medie, 1 milion de dolari ├«n premii ├«n bani. Aceasta este o informa╚Ťie excelent─â pentru oricine ar ├«ncerca s─â devin─â profesionist ╚Öi are nevoie de un imbold motiva╚Ťional. Este greu s─â devii un juc─âtor profesionist, dar nu este imposibil. Trebuie s─â ├«╚Ťi dedici timpul ╚Öi energia pentru a ├«nv─â╚Ťa specificul unui joc ╚Öi apoi s─â dob├ónde╚Öti experien╚Ťa necesar─â pentru a lua decizii mai bune.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
1 png
antibiotice naturale jpg