Care sunt cheltuielile reale pe care le faci anual pentru mașina ta? Află care este prețul pentru a fi șofer

Ultima actualizare:

Deja ai ajuns în punctul în care ai depășit etapa de „ supraviețuire ” în viața de adult, și de la cheltuielile lunare date pe chirie și întreținere, te-ai decis să strângi bani și să-ți achiziționezi mașina mult dorită. Zis și făcut! În rate sau nu, modelul mult visat de tine îți aparține acum, iar tu resimți un entuziasm asemănător cu cel trăit în copilărie, atunci când fie era Crăciunul, și primeai bunătăți sub brad de la ai tăi, fie erai recompensat pentru că primeai note bune la școală.

Asigurarea RCA
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com

Ceea ce necesită totuși un dram de atenție din partea noastră, este tocmai această capcană a entuziasmului copilăresc pe care s-ar putea să o trecem facil cu vederea atunci când trăim un moment de entuziasm și uităm adesea să vedem și părțile mai puțin bune ale problematicii,  avântându-ne, purtând niște „ochelari de cal”  la ochi, în crezul conform căruia lumea înconjurătoare este, pentru un moment, doar roz.

Află care sunt costurile reale pe care le vei avea acum că ai decis să investești într-o mașină personală:

Benzina lunară

Trăind vremurile în care inflația a depășit de mult pragul de 20% și ne aflăm, din păcate, în situația în care benzina din România atinge același preț cu cea din străinătate. Dacă ești conștient de acest aspect înainte de a te decide să-ți achiziționezi o mașină, poate ar fi mai bine, în momentul cumpărării, să-ți îndrepți atenția, spre un model electric, în acest mod, ajutându-ți atât buzunarul personal, cât și mediul înconjurător de a nu mai face exces de resurse în niște timpuri în care se cere cu încăpățânare prudența.

Anvelopele de iarnă

O cheltuială pe care o vei avea indiferent de modelul mașinii pe care îl alegi, și de care ar fi bine să ții seama, o reprezintă cel al anvelopelor pentru iarnă, iar, cum cei de pe site-ul altex.ro îți pun la dispoziție o gamă largă de prețuri și modele, nici nu ai avea de ce să-ți faci atât de multe griji în această privință!

Anvelopele schimbate nu sunt o fiță, ci o necesitate care poate face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte, într-un posibil accident pe care îl poți avea dacă nu ești atent la schimbul acestora în funcție de sezon.

Alege să investești în sănătatea și siguranța ta și bucură-te de noua achiziție fără a mai avea griji suplimentare!

Asigurarea RCA

Mai ales dacă te afli într-un interval de vârstă mai mic de 30 de ani, și ai o mașină al cărei motor este de 1,400 cmc, te vei găsi îndatorat anual cu suma de maximum  1.000 de lei de plată.

Cu toate că este o cheltuială considerabilă în plus, asigurarea RCA te va scoate din foarte multe probleme în cazul vreunui accident rutier în care ai putea fi implicat.

Mașina, în zilele noastre, este fără doar și poate, o necesitate, și nicidecum un lux, dar ar fi bine să luăm în calcul toate aceste cheltuieli care vin în plus odată ce ne decidem să facem această achiziție, pentru a ne da seama real dacă acum este cel mai oportun moment pentru a o cumpăra!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net