Cauți cea mai bună hrană uscată pentru câini? Află avantajele și modul de administrare

Să ai grijă de un câine nu înseamnă doar să îi oferi un spațiu în care să locuiască, ci și să îi oferi o alimentație sănătoasă, în conformitate cu vârsta pe care o are, dar și talia sa.

image

În acest sens, este bine să știi că hrana uscata caini este principalul de tip produs spre care să te îndrepți, indiferent dacă animalul tău de companie este junior, adult sau senior. Află, așadar, care sunt avantajele de care te poți bucura, precum și beneficiile de care are parte patrupedul tău pe termen lung datorită boabelor uscate!

Hrana uscata caini – o varietate de sortimente

Mâncarea uscată pentru câini, pe care o găsești pe piață este extrem de variată. De exemplu, te poți orienta către:

· hrană pe bază de pui;

· hrană pe bază de vită;

· hrană pe bază de somon;

· hrană pe bază de curcan.  

Alături de proteina principală, producătorii utilizează și carbohidrați sănătoși, dar și vitamine, minerale, precum și elemente precum zincul și seleniul, care sunt esențiale unei dezvoltări propice a animalului.

Înainte de a alege un anumit sortiment de boabe uscate, asigură-te că citești întotdeauna lista de ingrediente: doar astfel îți va fi ușor să iei o decizie.

Ușor de administrat

În ceea ce privește gramajul zilnic de mâncare, pe care să îl oferi prietenului tău patruped, el variază de la o vârstă la alta, dar și în funcție de rasa din care face parte câinele. Discută, însă și cu un medic veterinar, pentru a fi sigur că îi dai animalului suficientă mâncare, pentru a se dezvolta în mod corespunzător.

O dată ce stabilești gramajul zilnic potrivit, împarte-l în 2: astfel, îți poți da câinelui mâncare la micul dejun și la cină. Totodată, este bine să folosești o paletă, pentru a fi sigur că respecți gramajul recomandat de boabe uscate.

Simplu de depozitat

Spre deosebire de mâncarea umedă, pe care este bine să o păstrezi în frigider, despre hrana uscată e bine să știi că e suficient să o depozitezi într-un loc uscat, ferit de razele puternice ale soarelui. În același timp, încearcă să sigilezi sacul între mese, pentru ca boabele să își păstreze proprietățile cât mai bine.

Mâncarea uscată este ambalată în diferite gramaje

În funcție de cum îți este cel mai ușor să comanzi hrană uscată pentru câinele tău, e bine să știi că pe piață găsești pungi de câteva sute de grame, dar și saci de 3, 5, 10 sau 15 kilograme. Dacă, de exemplu, știi sigur care este tipul de mâncare pe care îl preferă animalul tău de companie, este bine să investești într-un sac mare: astfel, te asiguri că ai suficientă hrană pentru câinele tău pentru o perioadă îndelungată, de până la o lună.

Comanzi online, repede și ușor

Printre avantajele pe care mai este recomandat să le iei în considerare, se numără și faptul că poți comanda mâncarea potrivită câinelui tău din confortul propriului cămin, direct de pe Internet. Astfel, eviți să stai în trafic și să petreci foarte mult timp într-un magazin fizic de specialitate.

Pune în balanță nevoile nutritive ale câinelui tău, iar apoi studiază gama de produse de pe acest site. De aici poți comanda de la bobițe uscate, până la hrana umeda pisici sau câini, dar și recompense, pe care să le folosești cu ușurință în timpul antrenamentelor. Online ai la dispoziție produse destinate câinilor, pisicilor, dar și păsărilor, în cazul în care ai acasă și alte necuvântătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net