Ce ai nevoie pentru o petrecere de vis în aer liber. Tips & Tricks

Vacanță, mare, soare, vară, toate acestea te îndeamnă la distracție, la voie bună, la timp de calitate petrecut alături de prieteni, în aer liber, mai ales că vremea este superbă. Sezonul cald este cel mai potrivit pentru organizarea petrecerilor în aer liber, mai ales dacă ai prieteni mulți, cărora le place să se distreze. 

image
Sursă foto: Pexels.com

Însă, pentru a organiza o petrecere în aer liber ai nevoie de câteva lucruri, care te vor ajuta să transformi un simplu party, într-o petrecere de care se va vorbi toată vara. 

Iată câteva sfaturi de la organizatorii de evenimente pentru a putea organiza o petrecere fabuloasă 

În primul rând, atunci când îți dorești să organizezi o petrecere, ai nevoie să știi exact ce buget vrei să cheltui pentru organizarea acesteia. Abia după ce ai stabilit suma pe care ești dispus să o cheltui, abia atunci poți începe cu o listă de lucruri mărunte, pe care altfel este posibil să uiți să le achiziționezi atunci când vei merge la cumpărături. Tricks: poți comanda online pentru a economisi timp prețios! 

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este numărul de persoane care vor participa la petrecere, în funcție de acesta vei face, în mare parte, cumpărăturile. Tips: Calculează mereu câteva persoane în plus, este mai bine să ai în plus mâncare sau băutură decât să te trezești în mijlocul petrecerii că ai rămas fără ”combustibil”. În plus, niciodată nu știi dacă vor veni mai multe persoane, așa că este cel mai bine să fii pregătit pentru orice. 

Pentru ca petrecerea ta să fie una deosebită, vei avea nevoie de decorațiuni de toate felurile, pentru ca locul să arate superb. Ghirlande de lumini, baloane multicolore, totul este permis pentru un party fabulos. Tips: Sonorizarea ar trebui să fie excelentă, iar muzica ar să fie variată pentru a împăca toate gusturile invitaților și pentru ca toată lumea să se simtă excelent.  Muzica este extrem de importantă, fiind sufletul unei petreceri, așadar o boxă portabilă de la Avstore.ro poate fi soluția cea mai eficientă pentru a întreține atmosfera, mai ales dacă locația este departe de o sursă de electricitate. 

Pentru ca totul să fie perfect, ai nevoie și de un bufet suedez cu băutură de calitate și gustări delicioase, mai ales dacă există băuturi pe bază de alcool, mâncarea este extrem, de importantă pentru ca totul să fie ”ca la carte”.

Dacă îți dorești un plus de distracție, poți opta pentru o petrecere tematică, așadar ai nevoie de câteva decorațiuni specifice și, dacă îți dorești să fie totul ca în filmele americane, poți cere invitaților să respecte un anumit dress code. Tips: Cu cât tema aleasă este mai colorată și mai veselă, cu atât vei avea un party mai haios și mai reușit.

Iar dacă îți dorești un plus de distracție, poți alege o cabină de fotografii instant, care va imprima amintirile plăcute pe care toată lumea le va avea după această petrecere.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com