Ce tip de pardoseală alegi în 2022, pentru a te simți cât mai confortabil în propria casă?

Ultima actualizare:

Vrei să montezi în casă o pardoseală de înaltă calitate? Cea mai bună alegere este pardoseala Egger care este o combinație de clasic și modern, de confort și funcționalitate.

image

Aceste pardoseli marca Egger vin într-o varietate de decoruri, se remarcă prin suprafețele perfecte pentru cele mai mari cerințe de pe piață. La acest brand, produsele sunt de înaltă calitate, se remarcă prin proprietăți deosebite, iar procesele de producție sunt certificate și diurabile.

Egger a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pardoseli laminate din lemn de înaltă calitate din Europa. Prin urmare, dacă dorești să instalezi o pardoseală nouă, care să aibă cele mai bune caracteristici de confort și funcționalitate, alege marca Egger. Aici poți vedea mai multe modele de parchet stratificat și parchet laminat Egger, care se potrivesc oricărui stil de decor: parchet laminat.

Cea mai populară în 2022 este pardoseala laminată Egger realizată prin tehnologie de producție DPL – Direct Pressed Laminate. Asta înseamnă că fiecare placă are 4 straturi și elementele individuale sunt presate împreună sub presiune mare, la temperaturi ridicate. Apoi urmează acea fază de răcire, iar la final scândurile sunt tăiate și profilele sunt frezate.

image

Pentru a avea mai mult confort în casă și a te simți mai bine, îți sugerăm să alegi o astfel de pardoseală care oferă o senzație plăcută sub tălpile picioarelor. Ea este apreciată mai ales de oamenii care vor o atmosferă caldă în locuință și care apreciază liniștea și siguranța. Cu asemenea pardoseală, te poți simți relaxat și liniștit acasă, mai ales că aceasta este și rezistentă la apă și zgârieturi.

În acest an, pardoselile laminate Egger sunt foarte populare, ele impresionează prin durabilitate, design atrăgător și funcționalitate ridicată. Există desigur și alți furnizori de pardoseli laminate importanți în Europa care au produse de înaltă calitate, cum sunt de exemplu: KronoSwiss, XpertPro, Quick-Step, BerryAlloc, Balterio, Kronotex, Krono-Original, etc. Totuși, unii clienți aleg laminatele Egger, pentru că au un aspect unic și pot fi instalate rapid.

image

Avantajele oferite de parchetul Egger sunt mari și includ:

·        Dezvoltarea unor noi opțiuni de design; parchetul laminat imită lemnul, gresia, betonul

·        Modelele sunt potrivite pentru diferite stiluri de viață, sunt extrem de durabile, igienice, ușor de curățat, potrivite și pentru oamenii care suferă de alergii

·        Unele modele sunt pentru utilizare universală, pentru spații comerciale și rezidențiale.

image

Iată câteva modele de pardoseli moderne, oferite de furnizorul Egger, în acest an:

·        Parchetul obținut prin tehnologia de producție DPL este super durabil și rezistent la abraziune, are proprietăți antistatice și poate fi instalat aproape oriunde

·        Parchetul Egger Confort este din cinci straturi (are două straturi din plută naturală integrate în jurul unei plăci suport din lemn) și obținut prin noua tehnologie de imprimare digitală HD; acest parchet este ecologic și rezistent la radiațiile ultraviolete (UV)

·        Parchetul Egger Design GreenTec este ecologic, rezistent la apă timp de 72 de ore, deci este potrivit pentru zonele expuse la umezeală; acesta este mai ieftin și mai ușor de instalat comparativ cu gresia.

Pardoseala Egger Design este foarte apreciată în acest an de cumpărători, pentru că este extrem de durabilă. Asta se datorează faptului că este realizată din trei straturi și miezul ei este din placă din fibre de lemn de înaltă densitate. Este vorba despre placa UWF – Ultra Wood Fiber Board. Drept urmare, pardoseala este protejată împotriva umezelii, are acoperire TPU impermeabilă, extrem de durabilă, realizată cu o tehnologie specială - denumită SelfRepair – care oferă produsului o protecție suplimentară.

În 2022, cumpărătorii urmăresc calitatea și durabilitatea înaltă când vine vorba despre alegerea parchetului. Ținând cont de dorințele publicului țintă, producătorii de parchet laminat folosesc metode speciale de prelucrare și tehnologii adecvate pentru a se asigura că produsele lor sunt extrem de rezistente, elegante și pot garanta cea mai lungă durată de viață posibilă la parchet.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net