Cele mai bune aplicaţii pentru ascultat muzică pe smartphone

Fiecare avem un gen de muzică, o trupă, un artist sau o melodie preferate pe care le-am asculta în orice moment al zilei. Pentru a asculta muzică pe smartphone ai nevoie ca fișierele audio să fie descărcate pe dispozitiv sau de o conexiune bună la internet și o aplicație pentru streaming audio.

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Dacă vrei să descarci melodii pe telefonul tău mobil găsești mai multe informații în acest tutorial, iar dacă ești în permanență conectat la internet, iată câteva aplicații pe care le poți folosi pentru a asculta muzica ta preferată:

Youtube Music

După cum îi spune și numele, Youtube Music este „sora mai mică” a serviciului de streaming audio-video de la Google. Practic, ai peste 70 de milioane de melodii și conținut muzical care include interpretări live și remixuri pe care nu le găsești în altă bibliotecă de conținut multimedia. În plus, ai acces la mii de playlisturi organizate pe artiști, genuri muzicale sau activități. Varianta premium a aplicației îți oferă posibilitatea de a reda melodiile în fundal, fără reclame, sau schimbul între audio și video dintr-un singur buton.

Spotify

Cu aplicația Spotify te conectezi la cel mai popular serviciu de streaming gratuit, unde ai acces la peste 75 de milioane de melodii și podcasturi pe care le poți asculta de oriunde. Un beneficiu major pe care îl oferă Spotify este posibilitatea de conectare cu alte aplicații, cum ar fi Waze și Runkeeper, pentru a asculta muzica preferată în timpul unor activități ca jogging-ul sau condusul mașinii.

Deezer

Deezer este o altă aplicație populară pe care o poți folosi pentru a asculta muzică pe telefonul tău mobil. Varianta gratuită îți oferă melodii la o calitate de 128 kbps și reclame, iar cu varianta premium poți asculta, fără întrerupere, muzica la o calitate superioară și poți face streaming de pe toate dispozitivele tale. În plus, poți descărca fișierele audio în telefonul mobil, pentru a le asculta atunci când nu ești conectat la internet.

TuneIn Radio

La final, îți prezentăm o aplicație prin care poți asculta radio online. Cu TuneIn Radio poți accesa peste 100.000 de posturi radio de pe smartphone-ul tău. Acestea sunt împărțite pe categorii, limbă și regiune, pentru a putea găsi mai ușor postul de radio pe care vrei să-l asculți. Varianta premium îți oferă posibilitatea de a folosi aplicația fără reclame și de a asculta meciuri din campionatele de hochei si baschet din SUA.

Fie că o ascultăm la casetofon, calculator, MP3 player sau telefonul mobil, muzica este o lume în sine, cu un limbaj pe care toți îl înțelegem, după cum spunea Stevie Wonder.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net