Cum alegi cada freestanding potrivită

Ultima actualizare:

Alegerea unei căzi nu este deloc simplă, mai ales dacă te orientezi spre alegerea unei căzi freestanding. Deosebite prin designul pe care îl au și extrem de versatile în ceea ce privește modalitățile de amenajare a băii pe care ți le oferă, aceste căzi sunt preferate mai ales de aceia care doresc să ofere o notă deosebită băii.

Cum alegi cada freestanding potrivită
Cum alegi cada freestanding potrivită

Cum alegi, însă, o astfel de cadă astfel încât aceasta să întrunească toate condițiile legate de calitate și design? În acest articol vei regăsi câteva dintre cele mai utile sfaturi, dar și motivele pentru care o astfel de cadă poate fi soluția perfectă pentru amenajarea unei băi moderne.  

Alege cada freestanding potrivită în funcție de stilul băii, respectiv al locuinței  

Există atât de multe modele de căzi freestanding, încât alegerea unuia care să se potrivească perfect spațiului pe care dorești să îl amenajezi poate fi extrem de dificilă. Orice model de cada freestanding pune accent pe două aspecte esențiale: spațiul de care dispui și materialul din care este cada realizată.  

Spațiul de care dispui în încăpere va influența în mod clar stilul care va defini cada freestanding aleasă. Ține cont de faptul că o cadă freestanding de formă ovală nu va completa în mod perfect o baie rotundă, de exemplu.  

  • Stilul potrivit pentru o amenajare perfectă  

Pentru completarea unei băi în stil clasic, alege un model de cada freestanding 160 cm  albă, cu un aspect cât se poate de normal, de convențional. Cu toate acestea, poți alege unul dintre modelele de căzi cu picioare, acestea aducând o notă modernă încăperii. Ține cont că modelele în stil clasic sunt, de regulă, mai lungi, de formă dreptunghiulară, astfel că ai nevoie de mai mult spațiu pentru instalare. O cadă ovală este potrivită mai ales pentru amenajarea unei băi mai mici, acolo unde spațiul este o problemă, însă aspectul acestora este mai modern și contrastează perfect cu colțurile încăperii.  

  • Materialul căzii 

Și de materialul din care este realizată cada va trebui să ții cont dacă dorești o amenajare perfectă. Anumite materiale, așa cum sunt piatra naturală sau cuprul, vor fi potrivite doar anumitor stiluri, nu și celor mai luxoase sau moderne.  

Fibra de stilă este unul dintre materialele rezistente, printre cele comune, care se poate adapta cu ușurință oricărui stil. Porțelanul este un material extrem de rezistent, dar și cu un aspect modern, luxos se poate spune. Cu un finisaj de excepție, căzile freestanding din porțelan pot completa în mod armonios o baie modernă, amenajată după ultimele tendințe. Căzile din acrilic sunt cele mai des întâlnite, rezistente și se găsesc într-o gamă extrem de variată de modele, astfel că poți găsi, cu siguranță, stilul preferat.  

Avantajele pe care le oferă alegerea unei astfel de căzi sunt numeroase, astfel că poți porni cu încredere în căutarea modelului potrivit pentru amenajarea băii tale. De la modele de căzi într-un stil clasic la cele mai moderne, de la modele convenționale la modele vintage, care creează atmosfera potrivită, căzile freestanding își găsesc locul din ce în ce mai des în locuințele moderne.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net