Cum poți câștiga un BMW Seria 3 și alte premii instant cu Kaufland Card

Cu Kaufland Card, fiecare sesiune de cumpărăturiă de minimum 50 de lei te aduce mai aproape de câștigarea unor premii incredibile! Este simplu: scanezi cardul la casă și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru una dintre cele 5 mașini BMW Seria 3. Dar asta nu e tot! Pe lângă șansa de a câștiga o mașină, Kaufland îți oferă și alte premii atractive: 50 de aparate de gătit Tefal Cook4me, 500 de cupoane în valoare de 500 de lei, 5000 de cupoane de 100 de lei și 50.000 de produse cadou sub formă de cupon Kaufland Card. 

image

În plus, te bucuri de reduceri atractive la superbranduri. Iar dacă scanezi Kaufland Card, vei primi un cashback suplimentar de 5% (calculat din prețul deja redus al produselor care fac parte din Superbrandurile fiecărei săptămâni) direct în contul tău Kaufland Card. Cashback-ul va fi disponibil sub formă de cupon Kaufland Card activabil, începând cu 18 noiembrie.

În plus, vei beneficia de un cashback suplimentar de 5% (calculat din prețul deja redus al produselor), direct în contul tău Kaufland Card atunci când scanezi cardul la cumpărături. Cashback-ul va fi alocat sub formă de cupon Kaufland Card activabil, începând cu 18 noiembrie.

Fiecare săptămână îți aduce o nouă șansă de câștig

Cumpără de minimum 50 de lei, învârte Roata Brandurilor bune în aplicație și înscrie-te automat la tragerea la sorți pentru premii sub formă de cupoane de reducere. În plus, poți obține discounturi de până la 45%, la produse dintr-o gamă largă de branduri, tot sub formă de cupon Kaufland Card.

Un bonus doar pentru tine

Dacă ai folosit Kaufland Card fizic timp de cel puțin 6 luni, acum e momentul perfect să treci la varianta digitală. Fă această tranziție și vei primi un cupon de 40 de lei pentru primul coș de cumpărături în care scanezi cardul digital. Simplifică-ți cumpărăturile și bucură-te de un bonus pe măsură!

Campania beneficiază de o promovare extinsă, vizibilă pe toate canalele importante – TV, online, in-store – și este activă în toate magazinele Kaufland din țară până pe 5 noiembrie 2024. Nu rata ocazia de a câștiga unul dintre premiile incredibile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pexels Horoscop 28 octombrie
elena lasconi masterchef jpg jpeg
1 zodii ghinion dragoste jpg jpeg
anna lesko colaj instagram jpg
parjoale moldovenesti shutterstock jpg
sare epsom jpg
Fasole batuta  Sursa foto shutterstock 2204107937 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net