Cum poți să te tratezi în spitale din străinătate cu doar câțiva lei pe zi. Fă-ți acum o asigurare privată de sănătate!

Nu sunt puține cazurile în care românii care suferă de boli grave sau au nevoie de intervenții chirurgicale dificile caută ajutor în străinătate, la spitale mai bine dotate decât în România și cu aparatură mai performantă.

articolul 1 jpg

Întrebarea firească pe care și-o pune oricine este cum de își permit aceste tratamente și spitalizări, în condițiile în care merg la clinici și spitale private, la care prețurile sunt cu mult mai mari decât la noi. Răspunsul este unul singur: asigurarea privată de sănătate cu acoperire internațională.

Cum funcționează o asigurare de sanatate privata? În primul rând, îți oferă o plasă de siguranță atunci când ai o problemă de sănătate și vrei cea mai bună îngrijire medicală într-un spital sau clinică privată. Iar dacă asigurarea are și o componentă internațională, poți merge, practic, oriunde în lume să te tratezi.

Asigurarea de sănătate privată îți oferă posibilitatea de a alege nivelul de îngrijire pe care îl primești, cum și când îți este oferită, acoperind o parte sau toată suma necesară serviciilor medicale.

Și, pentru că este extrem de important este să acționezi rapid atunci când ai o problemă de sănătate, asigurarea privată îți oferă oportunitatea de a merge la orice clinică autorizată dorești. Pentru pachetele de la nivel național, nu există limitări geografice. De asemenea, produsele de asigurări care acoperă servicii medicale internaționale nu au limitări.

Leader Team Broker, principalul jucător de pe piața locală și europeană a asigurărilor de nișă, te poate ajuta cu pachete personalizate, special create în funcție de bugetul disponibil și nevoile pe care le ai, astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine și pentru familia ta.

Compania are contracte cu peste 800 de clinici din România și peste 5.000 de clinici în lume, astfel încât poate oferi cele mai bune oferte raport calitate-preț. În acest fel, întreaga familie poate beneficia de cel mai bun tratament posibil, fără a avea grija cheltuielilor.

Asigurările de sănătate privată de la Leader Team au acoperire completă națională și internațională, tratamentele și spitalizarea fiind disponibile oriunde în România sau în orice țară din lume, pentru că în portofoliul companiei se regăsesc toate produsele de sănătate de la asigurători locali și internaționali, precum Allianz, Groupama, Asirom, Signal Iduna, Omniasig, Eurolife, AXA Health, April, Generali Health, Bupa, Cigna etc.

Datorită sistemului de plata flexibil, poți achita suma necesară lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Polițele de asigurări de sănătate încheiate prin Leader Team pot avea prețuri începând de la 4 lei pe zi, ceea ce înseamnă că orice persoană poate avea acces servicii medicale de calitate, fără să plătească o suma ce depășește cu mult bugetul disponibil.

Un pachet de asigurare de sănătate privată poate include servicii medicale în ambulatoriu (consultații, analize de sânge, analize preventive, investigații medicale, RMN, CT, spitalizare de o zi etc.), servicii medicale de spitalizare (cazare, intervenții chirurgicale, investigații, imagistică, analize toate pe perioada spitalizării), servicii medicale și tratament în caz de boli grave (cancer, boli de inima etc.), precum și servicii de recuperare medicală sau ședințe la psiholog.

În concluzie, pe principiul ”paza bună trece primejdia rea”, fă-ți chiar acum o asigurare privată de sănătate și nu vei mai avea grija banilor atunci când vei avea nevoie de tratament, o intervenția chirurgicală sau de spitalizare. Cu un simplu telefon la Leader Team Broker poți alege cel mai bun pachet de asigurare național sau internațional pentru tine și familia ta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net