Curățenia într-o casă: Produse ce te ajută să ai o casă impecabilă din punct de vedere al curățeniei

O casă trebuie întreținută, iar curățenia este o activitate pe care este nevoie să o faci regulat, căci nimănui nu îi place ideea de a locui într-un spațiu murdar, plin de praf și unde se ascund numeroși microbi. Așa că nu pot lipsi din casa ta diferite soluții și ustensile care fac ca procesul curățeniei să fie unul mai rapid și mult mai eficient. Articolul de față își propune să vină cu anumite idei de produse, ce merită să ajungă în locuința ta, deoarece sunt incredibil de folositoare și te ajută în menținerea curățeniei din propriul cămin. 

Citește în continuare și află câteva soluții și ustensile, care aduc un aer fresh și curat în casa ta: 

Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

1. Pentru rosturi 

Rosturile de gresie și faianță sunt niște zone mai greu accesibile, dar pentru care există câteva metode de a le curăța foarte eficiente. Una dintre acestea sunt markerele permanente, special concepute pentru aceste rosturi. Cu ajutorul acestora se pot remedia petele sau defectele apărute pe rosturile de gresie și faianță, având culoarea albă. Un alt lucru bine de știut despre ele este că sunt rezistente la mucegai și apă. De asemenea, există soluții destinate curățării rosturilor, ce te ajută să schimbi aspectul rosturilor și podelei, arătând ca nouă. Pe lângă aceste două variante mai există încă una, foartă simplă, cu un produs pe care este posibil să-l ai în casă. Mai exact, oțetul de mere este bun pentru rosturi, fiind necesară o jumătate de cană de oțet și o jumătate de cană de apă. 

2. Pentru aragaz 

Un aragaz este utilizat foarte mult într-o bucătărie, motiv pentru care acesta se murdărește incredibil de repede. Astfel, soluțiile pentru curățarea aragazului nu pot lipsi din locuința ta. Soluții care să fie capabile să elimine grăsimea și restul murdăriei acumulată pe acesta. Totodată, pentru a proteja aragazul de murdărie și a nu fi necesar să-l cureți chiar atât de des poți opta pentru foliile de protecție pentru aragaz, care se găsesc a fi deosebit de folositoare. 

3. Pentru firimituri, păr și praf 

Zilnic se adună firimituri, praf sau chiar păr pe diferite suprafețe din casă, iar cu un mini aspirator de mână ai posibilitatea să cureți rapid orice suprafață din locuință. Acesta este foarte ușor de folosit, fără fir, fiind perfect pentru eliminarea resturilor. Poți curăța cu el canapeaua, biroul, chiar și pentru mașină este deosebit de util, iar dacă ai animale de companie te ajută să îndepărtezi părul acestora, care cade peste tot. Astfel, deși este un mini aspirator se găsește a fi incredibil de folositor și potrivit în orice casă, deoarece contribuie mult la păstrarea curățeniei în cămin. 

În concluzie, curățenia într-o locuință necesită două mâini harnice, dar și anumiți aliați de nădejde. Mai exact, soluții și ustensile pentru curățenie, care sunt cu adevărat bune și cu ajutorul cărora reușești să menții casa curată, fără a fi nevoie de un efort foarte mare din partea ta.

Sursa foto: pexels.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net