Eficiența unor cursuri IT în dezvoltarea unei cariere de programator profesionist

Ultima actualizare:

Dezvoltarea unei cariere de programator profesionist necesită nu doar implicare și muncă, ci și un mediu de învățare propice, orientat către evoluție și performanță. În cazul în care nu ești convins de eficiența unor cursuri IT clasice, poți alege să testezi mentoratul dezvoltat de Petru Trîmbițaș.

image

Acesta a fost fondat de tânărul clujean în anul 2017, în urma colaborării sale cu companiile Facebook și Google din Statele Unite ale Americii. În timpul petrecut în cadrul acestora, Petru Trîmbițaș a observat și conștientizat marele minus al clasicelor cursuri IT. Mentoratul dezvoltat de tânărul din Cluj este, de fapt, o platformă care funcționează ca o carte interactivă și a fost creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor neîmplinite ale persoanelor care își doresc să învețe să scrie cod curat și corect, după modelul celor doi giganți IT.

Mentoratul îți oferă posibilitatea de a învăța să scrii cod de oriunde, oricând, independent de evoluția celorlalți utilizatori. Cu toate că vei lucra independent de ceilalți utilizatori, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida către identificarea soluției optime pentru problemele de pe platformă.

Mai mult decât atât, mentoratul îți propune un model de învățare bazat pe comunicarea bidirecțională mentor - discipol. Astfel, dincolo de abilitatea de a scrie cod, vei avea oportunitatea și de a-ți dezvolta capacitatea de a formula întrebări și răspunsuri și de a-ți prezenta părerea, astfel încât să îți faci înțeleasă abordarea de ceilalți membri ai echipei.

cursuri it (2) jpg

Platforma a fost dezvoltată astfel încât să faciliteze lucrul în etape clare, împărțite în noțiuni teoretice și rezolvare de probleme. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă. Vei putea să-ți urmărești evoluția pe platformă în timp real până la finalul acestei etape.

După ce vei reuși să parcurgi platforma integral, mentorii te vor însoți în etapele definitorii pentru debutul tău ca programator. Spre deosebire de clasicele cursuri IT, în cadrul mentoratului vei beneficia de ghidare de la prima logare și până la angajare. În consecință, după ce vei reuși să parcurgi platforma, mentorii te vor ajuta să:

• îți scrii propria aplicație;

• îți realizezi portofoliul de proiecte;

• îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice.

Dezvoltarea profesională va fi susținută și din punct de vedere psihologic. Mentoratul dezvoltat de Petru Trîmbițaș este unic pe piața de cursuri IT din România deoarece îți oferă și susținere psihologică, după modelul companiilor Facebook și Google.

Concomitent cu dezvoltarea profesională, vei beneficia și de dezvoltare personală, cu ajutorul coachilor. Acești profesioniști în domeniul dezvoltării personale te vor ajuta să îți conștientizezi gândurile și emoțiile negative care te mențin blocat și te împiedică să îți atingi potențialul profesional.

Totodată, aceștia te vor ajuta să îți stabilești un regim alimentar echilibrat, o igienă a somnului sănătoasă și un stil de viață activ. Coachii acordă o atenție deosebită fiecărui aspect care îți poate influența capacitatea de concentrare. Obiectivul acestora este să te ajute să fii în cea mai bună formă a ta, astfel încât să rămâi focusat pe atingerea obiectivului major: angajarea ca programator.

Programează chiar acum o ședință cu mentorii și convinge-te de diferențele dintre programul dezvoltat de tânărul clujean și clasicele cursuri IT din România!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net