Electrocasnice mici, dar esenţiale: ce nu trebuie să îţi lipsească din casă

Electrocasnicele mici pot fi la fel de importante precum frigiderul, maşina de spălat sau aragazul. Acestea te pot ajuta să ai grijă de haine, să prepari băuturi sau chiar să găteşti mai uşor. De aceea, este important să le adaugi şi pe ele pe lista ta de cumpărături şi să te asiguri că nu îţi lipsesc din casă.

Fier de călcat / Sursă foto: Pexels
Fier de călcat / Sursă foto: Pexels

Descoperă ce electrocasnice mici sunt esenţiale în orice locuinţă:

Fierul de călcat

Fierul de călcat este un aparat ce nu trebuie să îţi lipsească, indiferent de cât de des calci. Anumite piese vestimentare nu se şifonează şi se pot purta ca atare. Totuşi, cămăşile, rochiile elegante, din satin sau stofa ori pantalonii eleganţi nu se pot purta dacă au cute vizibile. Pe altex.ro găseşti fier de călcat la preţuri accesibile, de la branduri de renume. Nu este deloc graţios să ieşi din casă cu haine necălcate, care arată șifonate. De aceea, un fier de călcat este perfect pentru momentele în care vrei să faci hainele să arate impecabil. 

Blenderul

Blenderul este un aparat ce nu ocupă mult spaţiu şi pe care merită să îl ai în bucătăria ta. Îl poţi folosi pentru a prepara smoothie-uri, sucuri, pentru a măcina nuci sau cereale, dar şi pentru a pregăti aluaturi simple.

În plus, nu este o cheltuială foarte mare. Pe piaţa găseşti zeci de modele de blendere la preţuri prietenoase.

Cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde a devenit un must în orice bucătărie. Acesta are un rol simplu, acela de a încălzi rapid mâncarea. Deşi poate părea neimportant, cuptorul cu microunde te va scuti de multă bătaie de cap atunci când vrei să mănânci. Cu ajutorul lui, poţi avea mâncarea gata de servit în doar câteva minute, fără să murdăreşti oale sau tigai pentru a încălzi mâncarea.

Mai mult, cuptorul cu microunde te poate ajuta şi să dezgheţi preparatele congelate, fie că este vorba de carne, legume sau fructe.

Mixerul

Dacă îţi place să găteşti şi prepari des prăjituri ori mâncăruri cu sosuri speciale, atunci un mixer îţi va fi de ajutor. Acesta este foarte util pentru deserturi. Fie că vrei să baţi frişcă sau albuşuri de ou spumă ori să mixezi aluatul, un astfel de aparat va rezolva problema în doar câteva minute.

Precum blenderul, mixerul este şi el un aparat prietenos cu buzunarul. Poţi găsi în magazine modele ce pornesc de la câteva zeci de lei.

Espressorul

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Dacă te numeri printre cei care o apreciază, atunci espressorul este un must-have în bucătăria ta. Nu te vei mai chinui să faci cafea la ibric şi vei putea să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei zi de zi.

Anumite modele de espressor pot prepara atât ceaiuri, cât şi ciocolată caldă, pe lângă cafea.

Foloseşte lista de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a avea mereu la îndemână aparatele şi electrocasnicele mici care îţi pot uşura viaţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net