Ficăţei de pui la jar – o experienţă de gătit propusă de chef Alex Petricean şi Hanul Boieresc, marcă proprie PENNY

E vară, e soare, e timpul concediilor şi a escapadelor în aer liber. Chef Alex Petricean şi PENNY îţi propun experienţe de gătit inedite în care să reinventezi reţetele tradiţionale, descoperind o nouă metodă de gătit carne: folosind focul, în aer liber.  

image

“Memoria gustului de vară cu chef Alex Petricean – Pe urmele focului” este o mini-serie în 9 episoade, recent lansată de PENNY

Dacă erai în căutare de inspiraţie pentru reţete spectaculoase, dar uşor de făcut, PENNY şi chef Alex Petricean îţi vin în ajutor. “Memoria gustului de vară cu chef Alex Petricean – Pe urmele focului” este un proiect video în care se reinventează gusturile româneşti, dezvăluind totodată povestea tehnicilor de gătit la foc deschis.

Până acum s-au lansat patru episoade pe YouTube, patru reţete delicioase pe care le poţi încerca şi tu.

“Pui cu sos de mere la jar”, “Ruladă de pui”, “Plăcintă cu carne învelită în bacon” şi “Ficăţei de pui la jar” sunt mâncărurile savuroase pe care le poţi prepara cu prietenii, ori de câte ori ieşiţi la iarbă verde.

image

Carnea proaspătă şi legumele sunt 100% de origine românească, de la PENNY

Gustul delicios al oricărui preparat este dat de calitatea ingredientelor. Chef Alex Petricean foloseşte numai legume 100% româneşti şi carne proaspătă Hanul Boieresc, una dintre cele mai importante mărci proprii PENNY.

Ficăţei de pui la jar – o experienţă culinară by Alex Petricean

Dacă vrei să încerci deja unul dintre preparate, propunerea noastră sunt ficăţeii de pui la jar. Pentru că din bucătăria de vară nu puteau să lipsească reţetele cu specific local, alege un preparat tradiţional moldovenesc, care astăzi este savurat şi apreciat peste tot în ţară.

image

Nu ai nevoie decât de o cutie de ficăţei de pui de la Hanul Boieresc, ceapă galbenă, capere, sare, oţet, verdeţuri de sezon şi mălai pentru că ficăţeii de pui la jar merg cel mai bine cu o mămăliguţă tradiţională.  

Vezi în video întreaga reţetă şi celelalte sfaturi oferite de chef Alex Petricean şi nu uita că poţi găsi toate aceste ingrediente la PENNY.

Urmăreşte canalul de YouTube PENNY pentru a te inspira din reţetele la foc, în aer liber, fiecare cu o metodă inedită de pregătire. În plus, dă Like paginii de Facebook PENNY pentru a fi la curent cu cele mai mai recente noutăţi.  

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net