Începe școala cu încredere alături de Pepco: Calitate la prețuri accesibile

Cu toții știm că începutul unui nou an școlar vine la pachet cu emoții, entuziasm și, bineînțeles, o listă lungă de cumpărături. De la rechizite la îmbrăcăminte, fiecare detaliu contează pentru ca cei mici să înceapă școala pregătiți și încrezători. La Pepco, ne asigurăm că găsești tot ce ai nevoie, într-un singur loc, la prețuri accesibile.

image

Gândindu-se la copii, dar și la părinții lor, Pepco oferă un kit de produse esențiale pentru perioada începerii școlii din acest an, care poate fi achiziționat la doar 51 de lei! Astfel, părinții le vor oferi micuților lor un caiet, un bloc de desen, pixuri, creioane, gumă de șters și foarfece, precum și un tricou și pantaloni scurți. 

Pe lângă articolele de bază, elevii pot alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de ghiozdane, haine, încălțăminte și alte accesorii utile.

Nu mai sta pe gânduri! Kitul poate fi găsit în toate magazinele Pepco din țară până la data de 11 septembrie, în limita stocului disponibil.

image

La Pepco, am pregătit o selecție diversificată de produse, special gândite pentru nevoile fiecărui elev. Indiferent dacă copilul tău începe clasa întâi sau își continuă studiile, la noi vei găsi tot ce îi trebuie pentru a avea un start de succes.

Ce conține kitul Back To School în acest an?

Un kit de bază Back to School în magazinele Pepco include caiet A5 (1,50 lei), set de 8 pixuri colorate (3 lei),  pachet de 6 creioane HB cu radieră (1,50 lei), ascuțitoare cu recipient (2 lei), set de două gume de șters (1,50 lei), foarfecă pentru copii (3 lei), husă pentru creioane (5 lei), bloc de desen A4 (2 lei), tricou (10 lei) și o pereche de pantaloni scurți cu motive de desene animate, confecționați 100% din bumbac (21 lei).  

Ghiozdane, sticle de apă, cutii pentru prânz și supereroi

Pe lângă articolele de bază pentru fiecare elev, Pepco a pregătit și o ofertă Back-to-School mai diversificată, care include ghiozdane, accesorii pentru desen, cutii pentru prânz sau sticle de apă. Fanii personajelor populare din filme și desene animate vor putea alege, de asemenea, dintr-o ofertă largă de haine și accesorii, regăsind inclusiv imprimeuri pregătite în colaborare cu Marvel, Disney, Barbie sau Hot Wheels. Temele colorate și atractive vor face întoarcerea copiilor la școală și mai interesantă.

Te așteptăm în magazinele noastre sau online pentru a descoperi întreaga gamă de produse „Back to School” și pentru a beneficia de cele mai bune oferte. Începe anul școlar cu zâmbetul pe buze, știind că ai făcut cele mai bune alegeri pentru copilul tău, doar la Pepco: https://pepco.ro/collection/incepe-scoala-preturilor-accesibile/

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net