Îți dorești o pardoseală epoxidica? Află principalele elemente despre ea!

Cauți cea mai bună și interesantă pardoseală pentru spațiul pe care îl amenajezi? Orientează-te către pardoseala epoxidica!

image

Înainte să faci o investiție în pardoseala epoxidica, trebuie să știi că acest produs profesional îți este la îndemână atunci când îți dorești o pardoseală ce îmbină utilul cu plăcutul și îți oferă o durabilitate excelentă!

Pardoseala epoxidica – cum se obține?

Pardoseala epoxidică este realizată din rășini lichide, iar procesul folosit de către producători este unul modern și eficient. Podeaua se solidifică imediat, prin intermediul procesului de polimerizare, oferindu-ți oportunitatea de a obține o suprafață perfect plană și aspectuoasă. Cu un aspect continuu, dar și cu un finisaj uniform perfect, pardoseala epoxidică îți este la îndemână atunci când amenajezi un spațiu, indiferent dacă vrei să o aplici peste beton, peste mozaic ori peste granit.

Mod de aplicare

Dacă preferi gresia, trebuie să fixezi fiecare placă în parte cu ajutorul unui adeziv. Totul este, însă, mult mai ușor în cazul pardoselii epoxidice. De ce? Ea este în stare lichidă în timpul montajului, ceea ce înseamnă că se poate aplica prin turnare, iar mai apoi prin întindere. Practic, obții o suprafață fără rosturi și fără praguri și ai garanția că podeaua este perfect așezată chiar și în colțurile greu acessibile altor tipuri de materiale de pe piață.

Te bucuri de un trafic intens fără probleme

Indiferent dacă vrei să folosești podeaua epoxidică acasă, în spațiul personal sau într-un centru comercial, acolo unde traficul este intens, despre pardoseala epoxidică trebuie să știi că rezistă foarte bine chiar și unui număr mare de oameni ori de autoturisme. Cum? Ai grijă să optezi pentru nivelul potrivit de densitate la nivelul pardoselii. De exemplu, este recomandat să alegi atent, pentru ca podeaua să fie suficient de elastică, pentru a rămâne la fel de practică și după o perioadă îndelungată de utilizare!

Rezistă la șocuri termice și chimice

Un alt aspect, pe care este bine să îl știi despre podeaua epoxidică este acela că ea rezistă foarte bine atât la șocurile termice, cât și la contactul cu substanțele chimice ori materialele corozive. Practic, nu trebuie să îți faci griji că podeaua se va deteriora sau că se va fisura, pentru că la nivelul acesteia nu vei observa deloc astfel de probleme în timp.

Impermeabilitate sporită

Datorită faptului că pardoseala epoxidică este și un etanșator excelent, o poți folosi într-o varietate de spații, pentru a preveni infiltrațiile de apă. De exemplu, o poți mona chiar și în bucătării, pe lângă magazinele comerciale, cabinetele medicale sau chiar spațiile de joacă.

Întreții foarte ușor pardoseala epoxidică

Întrucât nu are nici rosturi și nici praguri, poți întreține foarte ușor podeaua epoxidică. Practic, poți să o cureți foarte simplu, cu ajutorul unui mop sau a unui utilaj special (în cazul spațiilor generoase ca suprafață). Dacă la un moment dat este nevoie să faci reparații, te poți ocupa de ele local, fără să întrerupi traficul peste tot.

Deschide site-ul de pe orice dispozitiv conectat la Internet și descoperă aici o varietate de produse de top. De la hidroizolații excelente, până la podele industriale dintre cele mai interesante, ori chiar sisteme de degivare! Toate îți stau la dispoziție și te ajută să obții calitate, durabilitate, dar și eficiență termică și energetică! În momentul în care ești sigur, plasează-ți comanda online și primești apoi produsele dorite la orice adresă ai nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net