Look-ul natural este la moda așa că lasă frumusețea ta să strălucească liber

Ultima actualizare:

Majoritatea femeilor îi doresc să arate bine și să fie la curent cu noile tendințe. Un lucru care nu va ieși din moda niciodată este look-un natural, adică cu un machiaj simplu si discret. De multe ori acest tip de machiaj este de preferat în unele circumstanțe precum o zi la spa sau bazin, o întâlnire între prieteni sau în zone cu temperaturi ridicate care facilitează transpirația feței.

Look-ul natural este la moda așa că lasă frumusețea ta să strălucească liber
Look-ul natural este la moda așa că lasă frumusețea ta să strălucească liber

De regulă, dacă te afli într-un context în care va trebui în mod regulat să te ștergi pe față, atunci ar fi înțelept să adopți un machiaj simplu pentru a preveni unele accidente. Totodată unele persoane ajung să pună accentul pe frumusețea naturală a unei femei, dar asta nu exclude folosirea unor produse cosmetice. Dacă ai grijă de tenul tău atunci poți să renunți la un machiaj complex și să lași loc frumuseții tale naturale. 

4 lucruri pe care le poti face pentru a scoate frumusetea ta naturala la iveala

  1. Ai grijă de tenul tău: ideal ar fi să ai mare grijă de tenul tău ceea ce poate înseamnă adoptarea unui ritual nou de îngrijire. Poți apela seara la crema hidratantă de noapte și cel puțin o dată pe săptămână să folosești o mască de ten. De asemenea, alege creme care se potrivesc particularităților tenului tău. În funcție de problemele cu care te confrunți, poți apela la diferite tratamente săptâmanale cum ar fi tratamente antirid sau pe bază de colagen.
  2. Scapa de petele de pe față: în timp pot apărea diferite pete de pigmentare pe față, fie din cauza expunerii la soare, fie din cauza unor medicamente. Din fericire poți apela la un tratament pentru pete pigmentare care va duce la estomparea lor, sau chiar la ștergerea definitivă. Poți verifica diferite tratamente de ultimă generație de pe silhouette.ro sau poți încerca un tratament naturist. 
  3. Curățarea tenului în profunzime: pentru a preveni diferite impurități care ajung în tenul tău este indicat să-ți cureți tenul cât mai bine dimineața înainte de aplicarea machiajului, dar și seara când îți îndepărtezi machiajul. Pe parcursul zilei încearcă să eviți să-ți atingi fața fără să te speli pe mâini înainte. În mod similar cu celelalte tratamente, poți apela la un tratament de purificare a tenului, mai ales dacă ai fost expusă într-un mediu toxic sau plin de praf. 
  4. Alimentația și hidratarea: ceea ce mănânci are un impact puternic asupra tenului tău, de accea ar fi bine să consumi un aport ridicat de fructe și legume. De asemenea, hidratarea este foarte importantă, prin urmare asigură-te că vei consuma zilnic cel puțin 2 litri de apă. Nu calcula sucuri, ceaiuri sau alte băuturi deoarece chiar sucurile naturale conțin zahăr. Incearcă să ai o dietă echilibrată, deoarece excesele alimentare sau chiar faptul că mănânci prea puțin, pot avea consecințe pe termen lung asupra organismului tău și, implicit, asupra tenului tău. 

In concluzie, acum este momentul sa nu te mai ascuzi dupa un machiaj elaborat si sa-ti scoti frumusetea naturala in evidenta. Tenul tau se va simti mai usor si tu te vei simti mai bine in pielea ta. Nu trebuie sa-ti faci griji de imperfectiunile tale, cel mai probabil oamenii nu le vor observa ci vor vedea frumusetea ta naturala plina de stralucire. 

Sursa foto: Unsplash.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net