Ocazii de purtare a unei rochii elegante deosebite. Scuze de folosit pentru a cumpăra ținute noi

Unei femei nu-i trebuie prea multe motive pentru a cumpăra ceva nou în casă, darămite o nouă rochie elegantă deosebită.

rochie eleganta dy fashion png

Niciodată nu poți avea prea multe ținute, prea mulți pantofi și genți. Însă dacă dulapul se tot umple și nu mai apuci să le porți, nu e păcat? Te întrebi unde ai putea purta acea creație magică, rafinată, care te-a cucerit când ai probat-o, dar cu care nu ai apucat încă să te afișezi?

Vezi în cele ce urmează!

Motive și evenimente la care te poți etala într-o rochie elegantă deosebită

Nunți

Clasicele nunți nu se vor dezminți niciodată. E nevoie ca la ele să fii îmbrăcată impecabil, conform cu tematica și cu cerințele mirilor, dacă există. Să nu te îmbraci în alb și să încerci să nu eclipsezi mireasa, dacă se poate. Există atât de multe variante de a purta o rochie eleganta deosebita la o nuntă!

Poți purta una ușor casual, de zi, la cununia civilă și la biserică, la cununia religioasă, și o alta seara, când e petrecerea de la local. Ori, sunt multe doamne și domnișoare care poată aceeași ținută și ziua și seara. Și atâta vreme cât se potrivește cu tine și cu tipicul evenimentului, de ce nu?

Gale

Ei bine, aici e un pic mai tricky situația. Nu ai cum să porți ceva simplu și nici prea cuminte, de vreme ce e vorba de o ocazie formală, la care se impune de obicei ținută de seară. Articolele lungi, cu șliț, cu decolteu adânc sau din materiale prețioase, bogate, te vor putea salva de data asta.

Paietele, catifeaua, lurexul, satinul sau mătasea pot face adevărate minuni cu tine. Nu trebuie să disperi dacă ți se pare că ce ai în dressing nu se pretează unei asemenea ocazii. Informează-te despre codul vestimentar impus, dacă este unul, și mergi la shopping de noi rochii fabuloase.

Banchete

Nu e vorba doar de banchetele de școală, de liceu și de facultate. Deși în ziua de azi ținutele sunt dintre cele mai sofisticate, inspirând lux și opulență, poți cumpăra și rochii elegante ieftine, de-a gata croite, pe măsura și dimensiunile tale. Nu ezita să te joci cu culorile, cu stilurile și cu lungimile.

Adoptă și o încălțăminte deosebită și nu uita de accesorizare. Ai grijă de manichiură și pedichiură. Mergi la machiaj și la păr și nu uita să-ți faci pielea să strălucească. Rochia va arăta bine pe tine dacă ai încredere și lași la o parte emoțiile.

Oricum toată lumea va fi la fel de entuziasmată și va emana frumusețe, stil și rafinament. Ideea este să-ți găsești rochia care să-ți vină mănușă, și dacă se poate o creație cât se poate de originală, pe care să nu o mai vezi la alte femei în jurul tău.

Evenimente de covor roșu

Nu știu dacă aceste evenimente sunt atât de des întâlnite sau ce fel de persoane sunt invitate să participe. Cert e că dacă ai pus mâna pe o invitație, atunci rochia pe care o vei purta nu trebuie să dezamăgească.

Până la urmă e vorba de un eveniment de covor roșu. poate fi vorba de o premieră de film, un festival de film celebru, de o lansare de produs, de revistă sau orice altceva ce impune lux, vedete, lume bună, fotografi și ziariști. Nu ai vrea să ratezi clipa ta de glorie sau măcar să asiști la una fiindcă nu ai găsit în garderobă o rochie pe măsură, nu-i așa?

Acestea sunt câteva ocazii perfecte pentru a face shopping de noi rochii deosebite de seară, sofisticate, care să te pună în valoare. Tu ce scuză vei folosi pentru a-ți satisface această plăcere?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
16 09 Click ro jpeg
calarasi placinta cu dovleac foto bucataras.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net