Organizează ghetele copiilor fără bătăi de cap

Depozitarea de încălțăminte este mereu o adevărată provocare, mai ales când vine vorba despre încălțămintea de copii. Și știi exact de ce, piciorușele lor cresc atât de rapid, încât înainte să-ți dai seama, ai deja un morman de ghete de copii. Ai nevoie de idei despre cum poți depozita ghetele de copii? Mai jos ai informațiile pe care le așteptai.

Organizează ghetele copiilor fără bătăi de cap
Organizează ghetele copiilor fără bătăi de cap

Cum să depozitezi ghetele de copii

Adună toată încălțămintea

Adună pantofii copiilor tăi într-un singur loc pentru a vedea cu câți pantofi ai de-a face. Acest lucru îți va oferi o idee clară despre cât spațiu ai nevoie pentru organizare.

Sortează

Copiii cresc atât de repede, astfel că este posibil să ai pantofi pe care nu îi mai folosesc. Unele ghete de băieți pot fi încă în stare bună și pot fi transmise fraților mai mici. Altele pot fi vândute ca articole second-hand sau donate celor care încă le pot folosi.

Grupează pantofii în următoarele categorii: 

  • utilizați în prezent; 
  • pentru a fi utilizați de alți frați; 
  • pentru a fi donați; 
  • pentru a fi vânduți ca articole second-hand; 
  • care necesită reparație; 
  • care trebuie aruncați.

Concentrează-te

Acum că știi care grămadă este care, concentrează-te pe pantofii care sunt folosiți în prezent. Aceștia sunt pantofii pe care trebuie să-i organizezi.

Alege un sistem

Acum că ai decis care dintre pantofii copiilor trebuie organizați, poți alege un sistem de organizare care să se potrivească. Apoi explică-l și copiilor.

Sisteme de depozitare și organizare pentru încălțămintea copiilor 

Uite câteva idei distractive de depozitare pentru pantofii copiilor tăi. Vezi care dintre acestea se vor potrivi în casa ta!

  • Suport de pantofi

Cea mai simplă și mai evidentă soluție de depozitare este un suport pentru pantofi. Rafturile pentru pantofi vin într-o mare varietate de stiluri, culori și dimensiuni.

  • Suport pentru pantofi din plastic

Un suport pentru pantofi, evident, făcut pentru copii, cu modelele și culorile sale drăguțe. Folosește-l pentru a organiza pantofii pe care copiii tăi îi folosesc frecvent. De la personajele lor favorite, la peisaje, sunt o groază de modele din care poți să alegi.

  • Raft pliabil pentru pantofi

Acesta este un tip de suport pentru pantofi pe care îl poți asambla și dezasambla rapid. Materialul este pliabil și impermeabil! Un design drăguț de prințesă este perfect pentru fetițe!

  • Raft din lemn

Desigur, există suportul de bază pentru pantofi din lemn. Poate părea plictisitor, dar avantajul este că este atemporal. Copiii tăi îl pot folosi în continuare chiar și atunci când cresc.

  • Dulapuri

Folosirea dulapurilor este o altă soluție standard pentru organizarea pantofilor copiilor tăi. Poți alege dulapuri deschise care afișează pantofii copiilor  sau cele închise pentru a le ține ascunse.

  • Dulap deschis din plastic stivuibil

Acest dulap de pantofi este ușor de asamblat și foarte accesibil. Dacă micuții tăi au o colecție din ce în ce mai mare de pantofi, obținerea unui dulap stivuitor poate ajuta la adăpostirea acelei colecții.

Arată și foarte modern și la modă – s-ar putea chiar să vrei să iei unul pentru tine!

  • Dulap închis

Dacă nu dorești ca pantofii copiilor să fie expuși, pur și simplu utilizează un dulap cu uși. Acest lucru ține pantofii închiși și oferă un aspect mai îngrijit și mai ordonat în cameră.

  • Cutie de pantofi

O cutie de pantofi este o modalitate simplă de a menține organizată încălțămintea tuturor, inclusiv a copiilor. 

  • Bancă de depozitare

Băncile de depozitare sunt foarte versatile. Pe lângă faptul că oferă spațiu de depozitare pentru pantofi, oferă și un spațiu pentru ca oamenii să stea în timp ce își dau jos sau își pun pantofii.

Acest lucru poate fi foarte util pentru copiii mici care trebuie să stea atunci când își scot pantofii.

Pantofii nu trebuie să fie expuși. Unele bănci de pantofi au rafturi, în timp ce altele îți permit să plasezi recipiente sub ele pentru a păstra pantofii ascunși.

  • Organizare suspendată

O altă modalitate de a organiza pantofii copiilor tăi este să-i atârni. Acest lucru ține pantofii departe de podea, astfel încât nu trebuie să îți faci griji că cineva se va împiedica de pantofii împrăștiați.

  • Organizator pentru agățat de dulap

Dacă micuții tăi au loc în dulapurile lor, pur și simplu glisează un organizator de pantofi suspendat pe tijă. Aceasta este o idee grozavă de organizare care economisește spațiu!

  • Organizator pentru ușă

Păstrează pantofii copiilor în dormitorul lor fără nicio bătaie de cap, pur și simplu folosind un organizator de pantofi pentru ușă. Agață-l în spatele ușii și acest lucru va împiedica formarea de mormane de pe podea.

  • Tijă suplimentară în dulap

Dacă mai este spațiu sub dulap, instalează o a doua tijă acolo. Apoi, folosește tije pentru perdele de duș sau umerașe pentru a agăța pantofii copiilor tăi.

Ce zici? Sunt suficiente idei pentru depozitarea ghetelor de copii? Dacă tot ai dubii, poți oricând să cauți modalități de a monta suporturi pe pereți. Spor la organizat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net