PENNY desfășoară o campanie de loializare pentru a susține accesul tinerilor la liceu

PENNY lansează o nouă campanie de loializare “Dă-ți imaginația la maxim în bucătărie!”, oferind clienților o colecție specială de ustensile de bucătărie VIVESS. Campania, disponibilă până pe 5 noiembrie 2024, se adresează tuturor celor care doresc să transforme gătitul într-o experiență culinară deosebită, simplificând pregătirea meselor de zi cu zi.

Printre produsele din colecție se numără caserole și vase de sticlă termorezistente, perfecte pentru planificarea meselor săptămânale, dar și cuțite din oțel inoxidabil și o răzătoare multifuncțională, menite să ușureze gătitul.

image

Mai mult decât atât, fiecare produs cumpărat contribuie la susținerea educației, prin implicarea PENNY în programul „Vreau în clasa a 9-a” al World Vision România. Anul acesta, PENNY sprijină 70 de elevi pe parcursul anilor de liceu, dublând astfel numărul beneficiarilor acestui program.

Indiferent dacă pregătești o masă sofisticată sau doar o cină simplă, ustensilele VIVESS din această campanie îți oferă tot ce ai nevoie pentru a găti și a păstra preparatele în cele mai bune condiții. Fiecare produs te ajută să îți organizezi bucătăria eficient și să îți planifici mesele cu ușurință, oferindu-ți libertatea de a experimenta noi rețete.

Campania se desfășoară până la data de 5 noiembrie 2024, iar produsele sunt disponibile în ediție limitată în toate magazinele PENNY. Așadar, dă frâu liber creativității în bucătărie și profită de oferta specială! Detalii complete despre campanie și produsele VIVESS sunt disponibile pe site-ul PENNY.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop webp
click ro (6) jpg
Click (2) jpg
1 supa clara cu galuste jpg jpeg
zodii norocoase jpg
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
muraturi freepik png
Manichiura - unghii - oja FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net