Poartă ghete cu stil în sezonul rece. 5 factori care te vor ajuta să alegi ușor perechea ideală

Odată cu instalarea sezonului rece, se schimbă și garderoba: mai întâi pantofi, apoi botine și în final doar ghete sau cizme. Alegerea acestora din urmă nu e mereu cea mai simplă, dar poate deveni, dacă ai la îndemână criteriile de la care să pornești. 

Sursă foto: pexels.com
Sursă foto: pexels.com

Iată câteva elemente de care să ții cont când îți cauți noua pereche de ghete

Stilul personal

Fiecare persoană are un stil propriu, iar el ar trebui să se reflecte inclusiv în alegerea încălțămintei. Varietatea lor permite acest lucru: șireturi pentru un look sport, ținte sau talpă groasă pentru accente rock, respectiv modele, paiete sau culori vii pentru un look artistic. Sau tocuri - cine spune că în ghete nu poți fi elegantă? 

Indiferent ce ai alege, stilul personal e un criteriu important, pentru că îți asigură confortul, iar asta te face să arăți bine natural, fără efort. 

Tendințele în sezonul toamnă/iarnă 2022

Dacă urmărești să fii în pas cu moda, atunci probabil că va trebui să ții cont și de tendințele sezonului când vei face alegerea.

Așadar, în sezonul toamnă/iarnă 2022 se poartă platformele și e în trend stilul western, așa că orice pereche de încălțăminte din aceste categorii te va califica în rândul celor care reușesc să țină pasul cu moda. Noile colecții sunt destul de variate, iar dacă nu le-ai consultat încă, poți începe de pe kalapod.net. 

Perioada în care vrei să le porți 

La început de sezon rece, probabil că nu vei avea nevoie de o pereche de ghete îmblănite, însă pe măsură ce temperaturile vor scădea, vei vrea niște încălțări mai călduroase. De asemenea, după ce se va așterne zăpada, probabil că vei prefera un material impermeabil, mai ales dacă parcurgi distanțe mari pe jos.

Scopul - unde le vei purta 

Dacă să fii elegantă la birou e ceea ce contează pentru tine, vei alege, fără doar și poate, o pereche de ghete cu toc. Dimpotrivă, dacă știi că mergi mult pe jos, vei cumpăra ghete sport de damă - ghetele pentru munte nu sunt similare cu cele de oraș, iar ghetele casual nu sunt la fel cu cele sport. Iată cum scopul te ajută să faci alegerea potrivită. Gândește-te bine, înainte de a pleca la cumpărături, unde intenționezi să le porți. 

Culoarea ghetelor 

De multe ori, ghetele în culori vibrante sunt greu de potrivit cu restul ținutei. Astfel, dacă te hotărăști să cumperi ghete roșii, albastre sau verzi, îți asumi, totodată, că nu vei putea să le porți oricând. 

Dacă ai nevoie de o pereche de ghete cât mai versatile, vei alege nuanțe mai neutre: maro, negru, gri, bej. Dacă, dimpotrivă, vrei să adaugi o pată de culoare în ținutele tale de toamnă și nu versatilitatea îți trebuie, o pereche de ghete într-o culoare mai veselă, sau cu model, va fi exact ce ai nevoie. 

Iată, așadar, câteva elemente pe care să le ai în vedere când pleci la shopping de încălțăminte pentru sezonul rece. Nu uita, totuși, că cel mai important e să te simți bine în ceea ce porți și vei arăta excelent indiferent de ce ai alege. 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net