Premii, reduceri și cadouri pentru toată lumea, la început de vară!

Îți mai aduci aminte ce cadouri ai primit când ai împlinit 9 ani? Dacă pe acelea le-ai uitat, cu siguranță nu le vei uita și pe acestea: reduceri semnificative la sute de produse și sticle de vin cadou. Surprize pentru toate gusturile!

image

Descoperă mii de băuturi alcoolice și pentru orice comandă pe care o faci până la început de iulie și plătești cu 19% mai puțin! Ai peste 4.000 de băuturi fine din care să alegi licoarea preferată, de la cele mai faimoase mărci de rom, gin, coniac, lichior și tequila până la vin, whisky, vodkă și băuturi tradiționale! Începe să sune ca propria aniversare, nu-i așa?

Reducerile pe care nu trebuie să le ratezi!

Vestea bună care îți este adusă la ceas aniversar este că peste 699 de produse au prețuri reduse, în unele cazuri, chiar și de peste 35%.

Comenzile sunt livrate rapid în toată țara și beneficiază de transport gratuit la achiziții de peste 199 lei iar în plus, pentru fiecare 350 de lei cheltuiți, primești câte o sticlă de vin italian premiat, alb sau rose.

Dacă pentru tine, vara are gust de gin, răsfață-te cu băutura ta preferată, dar și cu prețurile speciale de sărbătoare! Profită de reduceri la whisky, tequila, rom, coniac sau gin și încearcă, pentru o experienţă fără asemănare, și un produs nou, cum ar fi un brandy sau un vin din regiuni italiene cu tradiție.

Dacă vinul e primul pe lista preferințelor tale, cu siguranță nu vei rata prețurile speciale pentru vinuri românești, vinuri franțuzești, vinuri italiene și chiar vinuri de pe alte continente.

În cazul în care ai poftă de o licoare fină, un lichior e cea mai potrivită alegere și poți opta și pentru o variante fără lactoză inspirate de tradiția italiană de peste 500 de ani, dar produse pe bază de lapte de migdale 100% natural.

Prinde toate beneficiile în același timp! Noroc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net