Redescoperă gustul verii alături de Chef Alex Petricean și PENNY în seria “Rețete cu poveste”

Te-ai întrebat vreodată cum ar suna amintirile copilăriei tale transformate în rețete delicioase? PENNY România și Chef Alex Petricean îți oferă ocazia să redescoperi gustul verilor de altădată printr-o serie de cinci videoclipuri captivante, „Memoria Gustului de Vară – În rețete cu poveste”, rețete realizate cu ajutorul gamei de produse Hanul Boieresc.

Chef Alex Petricean, ambasador al brandului, aduce în prim-plan reinterpretări moderne ale rețetelor tradiționale românești, inspirate din poveștile și amintirile împărtășite de voi, cei din comunitatea online.

Sezonul 4: rețete de vară cu amintiri din sufletul românilor

Ajunsă la al patrulea sezon, seria „Memoria Gustului” este o adevărată călătorie în timp, în care Chef Alex reinterpretează preparatele tradiționale românești într-o manieră fresh și modernă.

Ingredientele provin din gama Hanul Boieresc de la PENNY, cu produse autentice, procesate și ambalate local, în România.

În fiecare episod, Chef Alex ia poveștile de suflet primite de la voi și le transformă în rețete savuroase, reinterpretate cu produsele 3RO din gama Hanul Boieresc de la PENNY.

Aceste produse cu eticheta 3RO respectă tradiția românească, având ingredientul principal din România, fiind totodată procesate și ambalate local.

Așadar, de la turte gătite pe plită cu piept de pui la jar, până la tocăniță de vară cu carne de porc sau deserturi ca orezul cu lapte și dulceață, fiecare rețetă e o invitație la masă, plină de emoție și gusturi autentice.

Urmărește toate cele 5 episoade „Memoria Gustului de Vară” acum, pe YouTube

Toate episoadele sunt disponibile acum pe canalul de YouTube PENNY, iar pe site ai rețetele detaliate și un calculator de porții, perfect pentru a adapta preparatele nevoilor tale.

Gama Hanul Boieresc: tradiție și calitate din România

Produsele din gama Hanul Boieresc sunt esența bucătăriei tradiționale românești, ideale pentru cei care iubesc gusturile autentice, dar și pentru cei care își doresc reinterpretări moderne și creative. De la carne, brânzeturi și lactate, până la dulciuri și conserve, Hanul Boieresc aduce pe masa ta gustul autentic al României, susținând producătorii locali și oferindu-ți produse de calitate superioară, disponibile pe tot parcursul anului în magazinele PENNY.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net