Revoluția digitalizării relațiilor intime

A apărut o aplicație pentru căutarea partenerilor pentru relații ocazionale. Prima aplicație de dating, unde intenția utilizatorilor este aceași: îndeplinirea tuturor fanteziilor. Fără flori, romantism, povești, și fără intenții ascunse.

image

Urmează era digitilizării relațiilor intime?

Deja de mulți ani trăim în lumea social media, care ne ajută să menținem relațiile cu oamenii care nu fac parte din viața noastră de zi cu zi, să știm ce se întâmplă cu foștii colegi din liceu, facultate, muncă, etc.

 În ultimii ani și site-urile de dating au devenit tot mai folosite. Swipe-uri, poze, match-uri, profiluri unde se poate descrie natura relației căutate, interesele comune sau caracteristicile dorite, etc. Opțiunile sunt multiple atunci când se așteaptă sunetul de notificare, a unui mesaj de la o posibilă persoană potrivită. Portalul Statista Market Forecast a precizat, că la sfârșitul anului 2019 peste 200 de milioane de useri au fost activi pe aplicațiile de dating. Numărul acesta a crescut de atunci și în perioada pandemiei și a restricțiilor din întreaga lume. În prezent, mai mult de 10 milioane de persoane din întreaga lume folosesc Tinder-ul zilnic și 25% din cupluri s-au cunoscut prin aplicații de dating.

Motivul folosirii aplicațiilor de dating

image

Aproximativ 42% dintre bărbați folosesc aceste aplicații pentru relații intime ocazionale și 42% pentru că sunt în căutarea unei relații serioase. La femei procentul este diferit - 48% dintre femei sunt în căutarea unor relații serioase, iar doar 37% caută relații intime ocazionale prin intermediul acestor aplicații.

Așa cum arată și studiile, motivația utilizatorilor diferă, iar procentul persoanelor care caută relații intime este destul de mare. Conform studiilor, una dintre motivele pentru care femeile folosesc aceste aplicații, este de a-și explora sexualitatea.

Părțile negative ale folosirii aplicațiilor de dating

- Lipsa transparenței în interacțiuni

- Lipsa sincerității: nu întotdeauna este clar motivul pentru care o persoană folosește aceste aplicații de dating

-Atât femeile cât și bărbații încearcă să se muleze pe ceea ce consideră că își dorește celălalt, ceea ce poate duce la dezamăgiri după întâlniri și interacționări. Din păcate se pot ascunde intențiile și adevăratele gânduri în mediul online destul de ușor.

Cel mai important lucru este să se cunoască exact scopul pentru care se folosește aplicația/platforma de dating astfel încât să se poată alege varianta cea potrivită nevoilor.

image

Eromodo este o aplicație de hook-up, special făcută pentru relații intime ocazionale. Este o platformă/aplicație recent apărută în România, care se bucură de o popularitate mare iar numărul userilor este într-o creștere continuă.

Ce este Eromodo și de ce este diferit față de celelalte aplicații de dating?

Eromodo este o aplicație special făcută pentru căutarea relațiilor intime. Nu există swipe-uri, match-uri. Fiecare utilizator vede profilurile după ce a setat criteriile de căutare în funcție de distanță, vârstă, sex, orientare, etc. și contactează utilizatorul dorit.

Utilizatorii pot încărca și poze nude și pot lua decizia ca aceste poze să fie încărcate în albume publice sau albume private. Dacă aceste poze sunt încărcate în albume private, pot fi vizualizate doar de către persoanele cărora le este acordat accesul. Pentru a evita eventualele neplăceri și profiluri/identități ireale, este recomandată interacțiunea cu utilizatori care au poze verificate.

Pentru cine a fost creat Eromodo?

Pentru toți cei care doresc relații ocazionale, fie că persoana este heterosexuală sau are altă orientare, această aplicație oferă posibilitatea de a găsi persoane cu același dorințe intime.

Anumite cupluri caută o persoană în plus, pentru a-și îndeplini dorințele și fanteziile. Sunt cupluri, care încearcă doar o dată, ca un fel de „bucket list”, dar sunt și cupluri care practică în mod regulat. Cuplurile, care doresc aceste lucruri caută persoane/cupluri pe aplicațiile de dating. Pe Eromodo se poate face cont de „cuplu”.

Reguli și restricții

* Eromodo nu permite utilizatorilor să ofere servicii de escort, nici un serviciu contra cost

* Utilizatorii pot încărca poze doar cu ei înșiși, fără ilustrații, citate, etc

* Utilizatorii trebuie să aibă minim18 ani

Care este avantajul unei aplicații de sex?

Reduce riscul de intenții înșelătoare. În momentul în care nu există o comunicare bună între părți, o persoană dorește o relație de lungă durată iar cealaltă vrea doar relație de moment, apar dezamăgirile, scade încrederea în sine și una dintre părți întotdeauna va avea de suferit. Dacă o persoană vrea o strict relație intimă, fie că e heterosexual sau are o altă orientare, aceste platforme/aplicații sunt cele potrivite, pentru că utilizatorii caută același lucru.

Concluzii

Mentalitatea și opiniile despre sexul ocazional și aplicațiile de dating diferă, cu siguranță există avantaje și dezavantaje al folosirii acestora, care diferă în funcție de vârstă, sex, mentalitate și experiențe. Trăim într-o lume digitalizată, care este în constantă schimbare și evoluție, mentalitatea se schimbă, percepția despre relații se schimbă iar lumea începe să fie mai „open minded”. Având acces la tot mai multe informații și aplicații pentru orice, oportunități noi și posibilități nelimitate, este alegerea fiecăruia cum percepe aceste schimbări de mentalitate. Aceste aplicații de dating se pot folosi sau nu, trebuie să știm limitele și dorințele proprii astfel încât deciziile să fie luate în cunoștință de cauză și fără regrete. Fiecare decizie, oportunitate vine cu avantaje și dezavantaje

  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net