Sfaturi pentru a face economii la cumpărături

Uneori, cumpărăturile pot fi stresante pentru că implică timp, efort şi…bani. Totuşi, poţi să cumperi tot ce îţi doreşti şi chiar să te răsfeţi cu mici plăceri dacă cunoşti câteva strategii eficiente.  

image

Învaţă să le aplici inteligent, astfel încât cumpărăturile să devină o activitate relaxantă, iar la final de lună buzunarul să fie încă plin.  

  • Pentru început, fă lista tuturor produselor necesare, dar diversifică din când în când. Economiseşte timp, dar şi bani! Cum faci asta? E simplu! Verifică periodic ce îţi lipseşte, de ce produse ai nevoie atât tu, cât şi ceilalţi membri ai familiei şi pune-le pe toate pe o listă.  E important să nu te rezumi numai la cele necesare pentru că ar putea interveni monotonia sau ai putea rata oferte avantajoase pentru tine şi familia ta. De exemplu, Lidl România vine periodic cu săptămâni tematice în magazinele sale, în cadrul cărora aduce în prim plan preparate şi ingrediente noi, specifice bucătăriilor internaționale sau chiar tradiționale, în cadrul Săptămânii Românești.   
  • Aplicaţiile „ shopping friendly” sunt astăzi „ un must have”, aşa că ia-le în calcul. Lidl România a lansat în urmă cu doi ani Lidl Plus, primul său program digital de loializare, aplicaţie care poate fi descărcată gratuit din Google Play,AppStore sau AppGalery Aceasta oferă acces exclusiv la oferte speciale, promoţii săptămânale, cupoane şi alte avantaje la cumpărături.   
  • După doi ani de Lidl Plus, Lidl a actualizat aplicaţia, venind cu o secţiune nouă de oferte şi reduceri la o serie de servicii şi produse din portofoliul colaboratorilor săi, cum ar fi: Flanco, Regina Maria, Farmacia Dr. Max, Optiblu, DinoParc, Electric Castle etc.  

Pentru a accesa această secţiune nouă, descarcă sau loghează-te în aplicaţie şi intră la categoria „Oferte Parteneri”.   

  • Dacă alegi „Accesează oferta”, reducerea respectivului partener se va aplica automat la finalizarea comenzii pe linkul din aplicaţie.  
  • Dacă alegi „ Rezervă oferta”, se va afişa un cod de voucher, şi vei fi trimis către site-ul partener.  

Noua secțiune de oferte din aplicația Lidl Plus se actualizează permanent și pune la dispoziție pe o perioadă limitată de timp și în limita stocului disponibil coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât și extra reduceri.  

În plus, pentru a profita de toate beneficiile aplicației, îți lăsăm mai jos o serie de tips & tricks la cumpărături: 

  • Cu o simplă scanare la casele de marcat, acest card de fidelitate digital Lidl Plus îţi dă acces la o mulţime de reduceri şi promoţii care te vor ajuta să te organizezi mai bine şi să economiseşti bani.   
  • După fiecare utilizare a cardului primeşti un talon răzuibil pe care îl poţi folosi la următoarea sesiune de cumpărături, dar şi cupoane cu premii (produse gratuite). Acestea pot fi accesate doar după ce ai depăşit un anumit prag de cumpărături.  
  • Instalează aplicaţia Lidl Plus pe telefonul personal sau tabletă şi vei putea consulta oricând istoricul tău de shopping. În plus, vei avea ocazia de a „răsfoi” virtual catalogul cu ofertele săptămânale, broşurile digitale fiind mult mai practice, astfel poți afla oricând și oriunde care sunt cele mai noi promoții și surprize.   
  • Vrei să economiseşti timp şi să ai acces rapid la informaţie? Tot din aplicaţia Lidl Plus afli şi harta magazinelor Lidl, orarul fiecărui magazin, dar şi cele mai bune ore pentru a le vizita.   
  • Lidl Plus vine şi cu sugestii de reţete, ajutându-te în crearea unor meniuri gustoase, mult mai practice din punct de vedere financiar pentru că vei şti dinainte ce produse sunt la reducere.   

După cum vezi, nu este deloc dificil să faci cumpărături într-un mod inteligent, practic şi economic. Astăzi, avem tehnologia de partea noastră, iar modul în care Lidl Plus este creat şi conceput te poate ajuta să fii mai organizat şi mai eficient la cumpărături, iar la final de lună, când vei trage „ linie”, să fii întotdeauna pe plus.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net