Tendință de frumusețe pentru un look intens

Inspirate de manga și desene animate, rimelul și genele stilizate sunt deosebit de în tendințe în acest an. Accentul se pune pe gene - fie gene păianjen, extensii și gene false, rimel colorat sau negru intens - cu rimelul potrivit, poți oferi ochilor și mai multă expresie. Genele lipite au fost considerate o opțiune până acum, dar picioarele de păianjen sunt în tendințe în 2023. Pentru a face acest lucru, aplică mai multe straturi de rimel și, dacă este necesar, folosește o pensetă pentru a strânge genele individual. Efectul devine cel mai bun dacă te descurci fără alt machiaj pentru ochi.

Tendință de frumusețe pentru un look intens
Tendință de frumusețe pentru un look intens

Pe lângă ochii albaștri reci și pleoapele strălucitoare cu sclipici, există o altă tendință de make-up pentru ochi: fardul de ochi argintiu. De la un metal mat la un argintiu strălucitor, nu există limite. Leonie Hanne demonstrează că tendința de make-up atrăgător cu aripi, de ochi de pisică are potențial pentru următorul look de petrecere. Dacă nu dorești finisajul rece și strălucitor în viața de zi cu zi, aplică doar un strat subțire de fard de pleoape. Folosește pensule machiaj de calitate, care previn iritațiile.

Buze lucioase de ciocolată cu aspect glazurat

„Mai mult este mai mult” este la ordinea zilei pentru ochi anul acesta. Una dintre tendințele de make-up pentru 2023 pentru buze, este naturalețea. Combinația de rujuri în nuanțe de maro, de la nud închis și caramel până la ciocolată și un luciu de buze dau un aspect subtil și feminin, și anume, Buze Glossy Chocolate. Cine se întreabă acum cui se potrivesc buzele maro? Buzele Glazed Lips se potrivesc oricărui tip de păr și piele și, prin urmare, sunt frumusețea perfectă pentru 2023. Supermodelul Hailey Bieber a ales buzele strălucitoare de ciocolată drept aspectul ei actual și poartă tendința atât pe covorul roșu, cât și în privat și o și dovedește. Prin urmare, buzele Glossy Chocolate se numără printre elementele obligatorii de frumusețe ale anului.

Buze roșii lăcuite - Un clasic de frumusețe plin de farmec reinterpretat

Culorile puternice și intense sunt printre cele mai fierbinți tendințe de culoare ale anului 2023. Desigur, nu ar trebui să lipsească sub formă de rujuri nuanțe precum Fiery Red, Tangelo sau Peach Pink. Buzele luminoase în nuanțe de roșu conferă fiecărei ținute o notă elegantă și ies în evidență ca o notă specială de culoare. Rujul roșu clasic va primi și un upgrade de frumusețe în 2023: cu un luciu de buze, poți implementa tendința așa-numitelor buze lăcuite. Buzele lucioase te însoțesc anul acesta într-o mare varietate, iar buzele roșii lăcuite sunt cu siguranță printre cele mai trendy.

Buze întunecate – Tendință de frumusețe feminină

De la bordeaux la fructe de pădure și da, chiar și negrul este una dintre culorile de tendință pentru ruj în 2023. Tonurile de roșu închis și violet nu creează o stare de spirit sumbră. Marile case de modă precum Chanel sau Dior readuc rujul închis pe podium, iar look-ul expresiv al frumuseții nu ar trebui să lipsească din viața de zi cu zi nici anul acesta. Buzele gotice sunt mai diverse ca niciodată și fac o declarație de modă. Este important să aplici un creion de buze în aceeași nuanță cu rujul pe marginea exterioară a buzelor, astfel buzele par mai pline și aspectul durează mai mult. Cu un luciu de buze deasupra, eliberezi aspectul mistic și dai machiajului tău o notă feminină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net