Tipsurile reutilizabile pentru unghii – sunt o metodă potrivită pentru realizarea manichiurii?

Tipsurile sunt unghii artificiale extrem de populare în întreaga lume. Sunt realizate din plastic, ceea ce le face o soluție extrem de solidă. Acestea asigură un efect de extensie de lungă durată, practic fără efort. Spre deosebire de alte metode de realizare a manichiurii unghiilor, tipsurile pot fi schimbate oricând. În cazul manichiurii hibride, lacul se îndepărtează după 2-3 săptămâni. Un alt avantaj al acestor accesorii este prețul și disponibilitatea ridicată a acestora. Le poți cumpăra ieftin de la magazinele de specialitate. Bineînțeles, îți poți face manichiura la o cosmeticiană, ceea ce asigură un stil profesionist, dar aceasta nu este cea mai ieftină variantă. Un produs nou pe piață sunt și tipsurile de unghii autoadezive, a căror aplicare este incredibil de rapidă. Această soluție este perfectă atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru o manichiură înainte de petrecere. Află cum realizezi manichiura folosind tipsuri reutilizabile și cum le scoți fără probleme.

image

Aplicarea tipsurilor pentru unghii – ce trebuie să știi?

Primul pas este să alegi dimensiunea potrivită. Este mai bine să alegi tipsuri mai mari și să le pilești corect decât unele prea mici. Folosind o pilă, trebuie să creezi forma perfectă care se va integra cu placa de unghii naturale. Te întrebi cum să atașezi corect aceste tipsuri reutilizabile de unghii? Soluția clasică este să le lipești cu un lipici specializat. Acesta este un punct important deoarece orice lipici care nu este destinat unghiilor le poate distruge complet suprafața. Din acest motiv, trebuie utilizate numai produse profesionale și destinate.

În primul rând, totuși, trebuie să pilești unghia cu o pilă specială și să o ștergi cu o soluție degresantă de unghii. Aplică adeziv pe unghia pregătită, apoi pune tipsul la un unghi de 45 de grade și apasă. Merită să ții apăsat timp de 15 secunde pentru a te asigura că se lipește corect.

Tipsurile atașate corect nu ar trebui să cadă și să provoace disconfort. Motivul pentru dezlipirea lor poate fi aplicarea incorectă sau sărirea peste etapa de degresare a unghiilor cu un grund. Dacă tipsurile se țin perfect, poți să aplici un lac. Oja tradițională va funcționa perfect, dar dacă visezi la unghii hibride sau cu gel, nicio problemă! Șterge tipsurile unghiilor finisate cu un tampon de bumbac înmuiat în degresant pentru unghii. Apoi aplică primul strat subțire de bază de gel. Este foarte important să-l întărești corespunzător într-o lampă UV. Acum poți aplica două straturi de gel de construcție și le poți fixa, fiecare separat. Șterge unghiile cu degresant și apoi dă unghiilor forma preferată cu o pilă de unghii. Etapa finală este aplicarea gelului de finisare.

Cum se îndepărtează tipsurile de pe unghii?

La fel ca în cazul majorității unghiilor stilizate, acetona este cea mai bună pentru îndepărtarea lor. Cufundarea unghiilor în ea și apoi dezlipirea tipsurilor este foarte ușoară. Pentru a nu deteriora prea mult placa unghiei tale naturale, amintește-ți să nu o faci prea violent. Dacă unghiile au fost extinse suplimentar folosind metoda gelului, acestea ar trebui mai întâi să fie pilite corespunzător. După îndepărtarea tipsurilor, unghiile au tendința de a se despica și necesită un tratament special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fructe murate istock jpg
gem struguri jpg
Cum sa eviti depresia dupa vacanta de vara  3 trucuri si sfaturi jpg
must de struguri jpeg
chiftele pexels jpg
mituri despre zodii jpeg
click ro (5) jpg
ciorba de fasole in paine jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net