Top 3 accesorii cu care îți poți asorta întreaga garderobă

Ultima actualizare:

Pe cât de simplu ar părea să fii femeie, pe atât de dificil este să te comporți, să arăți și să te simți femeie. În spatele acestui aspect stau zeci de minute de muncă, pregătiri și devotament.

image

E greu, e dificil să fii femeie, însă la sfârșitul unei zile îți spui cât e de minunat să fii în această postura. Chiar dacă ai o mulțime de atribuții și sarcini de dus la bun sfârșit zilnic, totul are și o parte bună. Acele clipe de răsfăț, mersul la shopping, clipele cu ține însăți îți dau o stare de bine și te fac să uiți de momentele proaste.

Garderoba unei femei poate spune totul despre ea: despre stilul ei, despre cât de jucăușă este, despre alegerile ei, despre încrederea în sine s.a.m.d. Fiecare femeie probabil că are acele piese vestimentare de baza: un pantalon clasic cu o cămașă albă, o rochie de ocazie neagră care să te scape de situațiile de criză. Dar despre accesorii ce poți spune? Știai că ele îți pot da cu totul și cu totul o altă înfățișare? Accesoriile au puterea de a schimbă orice ținută din ceva simplu în ceva rafinat și plin de bun gust.

Ca femeie e greu să faci o alegere atunci când vine vorba de garderoba. Probabil ai întâmpinat și tu acel moment când te uitai în dressing-ul tău plin de haine și îți ziceai că nu ai cu ce să te îmbraci sau să te accesorizezi. Sau, momentul în care mergi la shopping și vezi o mulțime de lucruri care îți plac , dar trebuie să te deczi doar pentru unul singur. Ei bine, acest „calvar” poate lua sfârșit. Tot ce trebuie să faci este să găsești acel producător de genți care să îți ofere accesoriul potrivit nevoilor tale și stilului tău.

image

Orice geantă din piele ai avea, ținuta îți va fi cu siguranță accesorizată cu stil. Însă, dacă vrei să îți cucerești întreaga garderobă trebuie să ai cel puțin 3 accesorii de bază.

Rucsacul din piele naturală

Să ai un rucsac din piele naturală poate fi cel mai inspirat lucru pe care ai putea să îl oferi garderobei tale. 

Un rucsac poate completa cu ușurință o mare parte din garderoba ta. Se potrivește atât ținutelor casual, sport, office, chiar și celor elegante în unele cazuri. Dar poate fi și cel mai practic accesoriu pe care l-ai putea avea la îndemână în zilele încărcate.

Este un accesoriu specific libertății, activităților practice, și nu numai. Gândește-te la multitudinea de facilități pe care un rucsac ți le pune la dispoziție. Este un adevărat ajutor mămicilor care nu trebuie să ia separat o gentuță cu lucrurile pentru copil.

Un adevărat ajutor și în cazul plimbărilor romantice în care mâinile pot fi libere. Un adevărat ajutor în orice situație te-ai putea află. Deci trebuie neapărat să ai un asemenea accesoriu în garderoba ta. Nici nu vei observa că îl ai, ci din contra, te vei simți mereu în siguranță și cu toate cele necesare la îndemână.

Geanta clasică

Credem că orice am spune despre clasică geantă nu ar fi ceva nou pentru voi. Însă cert este că orice femeie are nevoie de o geantă fără de care nu ar ieși din casă. Fie că e vorba de o scurtă ieșire până la magazinul din colț, ori o ieșire în parc cu prietenii, poșeta este nelipsită din garderobă.

E adevărat că noi femeile cărăm toată casă, cum s-ar spune, după noi, dar nu știi niciodată când ai nevoie de acel ceva aruncat la întâmplare prin geantă. 

Dacă cunoști sau ai fost într-o asemenea situație cu siguranță ești la asentimentul nostru. Un asemenea accesoriu da valoare ținutei și o completează cu stil. În comparație cu bărbații, noi femeile nu ieșim din casă fără geantă după noi.

Pentru bărbați este mult mai simplu. Își iau portofelul cu ei, în cazul cel mai fericit, dacă nu e ok și fără. Însă pentru noi cele iubitoare de fashion și care pleacă urechea către criticile celor din jur ne este greu să facem o asemenea alegere neinspirată. O geantă din piele te salvează de multe ori din situațiile jenante. Poate fi de multe ori piesă de rezistență a unui outfit.

Clutch-ul

Să nu uităm de gentutele tip plic care de multe ori sunt în garderoba noastră doar de design. Mereu ai nevoie de acel accesoriu care să te pună în evidență atunci când ai un eveniment special la care trebuie să participi. Iar cele mai potrivite accesorii care pot face acest lucru sunt clutch-urile sau gențile tip plic. Micuțe, rafinate și pline de elegantă te fac să fii o apariție surprinzătoare.

Nu degeaba se spune că geantă este esență din garderoba unei femei. Totul prinde contur când ai un accesoriu care să te completeze.

Și acum că eșți la curent cu ce trebuie să ai prin garderoba, ție ce îți mai lipsește? Achiziționează-ti măcar esențialul pentru a fi acoperită în toate sferele, iar de restul vei avea în vedere pe viitor. 

Ține minte că o geantă este esența unei garderobe și doar cu un asemenea accesoriu poți cuceri. Trebuie doar să ai inspirația potrivită, din locul potrivit și de la producătorul cel mai în măsură să îți satisfacă orice idee de fashion. Spor la shopping!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net