TOP 4 atracții turistice de vizitat iarna aceasta în Sibiu

Sibiul este un oraș extrem de frumos care merită vizitat măcar o dată în viață, iar dacă nu ai fost până acum, iarna aceasta este momentul potrivit. Deși este frumos de vizitat și pe timp de vară, te poți simți minunat și în sezonul rece. Există numeroase atracții de văzut și pe care le poți vizita alături de familie și nu numai. Dacă vrei să știi ce poți face, atunci citește în continuare acest articol și vezi care sunt acestea.

Orașul Sibiu, o destinație turistică inspirată, indiferent de sezon. foto:Unsplash.com
Orașul Sibiu, o destinație turistică inspirată, indiferent de sezon. foto:Unsplash.com

Află care sunt atracțiile pe care trebuie să le vezi în Sibiu!

Sibiul este cu siguranță locul perfect pe timp de iarnă, iar să ajungi acolo poate fi mai ușor ca niciodată. Dacă ești din capitală, cei de la Air-connect.com au ruta rapidă București - Sibiu, cu avionul. Vei putea ajunge în doar câteva ore, fără bătăi de cap și te vei bucura de următoarele atracții:

1.     Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Piața Mare este unul dintre cele mai așteptate evenimente din Sibiu. Este printre cele mai frumoase târguri din Europa și pe bună dreptate. Anul acesta va începe a 15-a ediție (11.11.2022 - 08.01.2023) și sunt așteptați toți oamenii de la mic la mare. Se pregătesc 80 de expozanți care vor veni cu produse tradiționale, băuturi și cu tot feluri de bunătăți. Dacă vrei să ai parte de distracție, voie bună și de diferite activități de sezon, Târgul de Crăciun este pentru tine.

2.     Palatul Brukenthal

Dacă istoria este un aspect important pentru tine atunci când vizitezi un oraș nou, atunci Palatul Brukenthal poate fi locul potrivit în care poți merge. Acesta se situează tot în Piața Mare din Sibiu și poate fi vizitat de miercuri până duminică. Aici se regăsesc picturi, gravuri și sculpturi din secolele XV-XVIII. Este un lăcaș plin de artă și oferă o colecție întreagă de capodopere europene.

3.     Muzeul Astra

Pentru o zi cu familia Muzeul Astra este locul minunat. Acesta este cel mai important institut etnomuzeal din România și dorește să aducă trecutul în prezentul oamenilor. Are o vechime de peste 100 de ani și prezintă istoria românească și nu numai. Există numeroase clădiri vechi care au fost vechi case ale strămoșilor noștri prin care se poate vedea cum trăiau aceștia, zi de zi. Biletele se pot achiziționa și online, iar prețurile biletelor sunt: pentru adulți 35 de lei, iar pentru elevi/studenți este 9 lei.

4.     Păltiniș

În inima munților, Sibiul se bucură de numeroase peisaje de vis. Printre cele mai frumoase locuri de vizitat pe timp de iarnă este și Păltiniș care se află la doar 32 de km de municipiul județului. Este cea mai veche stațiune montană din România și se bucură anual de mulți turiști. Dacă vrei să fii unul dintre ei, poți merge iarna aceasta să practici diverse sporturi de sezon sau doar să te bucuri de peisaj.

În concluzie, dacă iarna aceasta nu vrei să stai în casă și vrei să cunoști țara mai bine, Sibiul are multe de oferit. Achiziționează acum bilete de avion pentru tine și familia ta și mergeți în unul dintre cele mai frumoase din țara noastră!

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net