TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești

Ultima actualizare:

Bucătăria este un loc important dintr-o locuință. Echiparea bucătăriei cu electrocasnice de calitate este esențială. Chiar dacă investiția inițială pare mare, vei vedea că electrocasnicele de calitate au o durată mare de viață și fac exact ce promovează. 

Sursa foto: unsplash.com
Sursa foto: unsplash.com

Poate nu vrei să investești în toate electrocasnicele, deoarece pe unele nu le folosești prea des. Însă electrocasnicele de bază trebuie să fie de calitate. 

Iată 4 electrocasnice esențiale 

  • Frigiderul 

Frigiderul este unul dintre cele mai importante electrocasnice, deoarece el asigură prospețimea majoritatea alimentelor. Un frigider de calitate trebuie să aibă o clasă energetică mai mare de A+ și să aibă temperatură reglabilă. Un aspect de care să ții cont este prezența unui sistem de filtrare, pentru ca aerul din frigider să fie unul curățat de eventualele bacterii care se pot forma de la alimente.

Cele mai căutate frigidere sunt cele care au și o mică parte de congelator, deoarece este și el foarte util în bucătărie.

  • Cuptorul 

Cuptorul este un electrocasnic esențial pentru orice gospodărie. În cuptor poți găti simplu și rapid fără să faci prea mult deranj. Pe lângă asta, mâncărurile gătite în cuptor sunt mai sănătoase, deoarece nu sunt prăjite în ulei. Cele mai căutate cuptoare sunt cele incorporabile. Poți de exemplu alege un cuptor electric incorporabil de pe Altex.ro, după preferințele tale și mobilierul din bucătăria ta. Un cuptor incorporabil are calitatea de a se integra perfect în mobilierul bucătărie. Pe lângă faptul că este mai estetic, un cuptor incorporabil este mai ușor de întreținut. 

  • Aragaz/Plită 

Există persoane pentru care aragazul este cel mai important element din bucătărie, deoarece îl utilizează cel mai des. Dacă ești o persoană care preferă aragazul în locul plitei, trebuie să știi că un aragaz este mai greu de curățat. Plita este estetică într-o bucătărie, iar pe lângă asta întreținerea ei este foarte ușoară.

Indiferent dacă îți achiziționezi o plită sau un aragaz, este de preferat să investești în ceva de calitate. O altă diferență între cele două o poate constitui faptul că plita este electrică, iar aragazul de cele mai multe ori este racordat la gaz. 

  • Hota 

Hota este un electrocasnic esențial pentru cei care gătesc acasă. Cu siguranță cel mai mare avantaj al unei hote este acela de a absorbi și elimina mirosul de mâncare. Însă un alt aspect important îl poate constitui faptul că lipsa unei hote poate crea umezeală în bucătărie din cauza vaporilor calzi. Ei pot deteriora elemente din bucătărie, ceea e de nedorit. Mai mult, dacă bucătăria și living-ul reprezintă un open space în locuința ta, este necesar să îți achiziționezi o hotă de calitate. 

Investește într-o hotă de calitate dacă vrei ca aceasta să fie eficientă. Hotele de calitate au o durată mare de viață și atrag mirosurile cu succes. În plus, pot fi foarte silențioase, în comparație cu hotele de calitate mai joasă. 

Așadar, investește în electrocasnicele esențiale unei bucătării. Frigiderul, aragazul, cuptorul și hota sunt cele mai importante. Pentru a fi totul armonios și estetic, alege electrocasnice incorporabile. Ele pot face o bucătărie simplă să pară sofisticată, prin simplul fapt că sunt integrate în mobilier. 

image
image
image
image
image
image
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
femeie trista Sursă: pixabay.com
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
shutterstock 337103486 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net