TOP locuri de vizitat în România cu copilul

Ultima actualizare:

România este o țară cu o istorie bogată și cu o cultură diversă. Dar pentru părinții cu copii, există mult mai mult decât atât de explorat în această țară. Din Maramureșul pitoresc până la litoralul Mării Negre, există o mulțime de locuri minunate de vizitat împreună cu copiii în România.

image

Castelul Bran

Dacă te gândești la cadouri copii 1 iunie, o vizită la Castelul Bran este o idee potrivită, cu o istorie interesantă și cu multe lucruri de văzut și de explorat. Acest castel medieval este situat în Transilvania și este cunoscut în întreaga lume pentru legătura sa cu legenda vampirului Dracula.

Copiii vor fi captivați de atmosfera misterioasă și de decorul medieval al castelului, care oferă o privire în viața din secolul al XV-lea. De asemenea, pot fi organizate tururi ghidate care explică istoria și legenda lui Dracula, iar pentru cei curioși există și un muzeu. În plus, Castelul Bran găzduiește o serie de evenimente culturale și sociale, cum ar fi festivaluri medievale și expoziții, care aduc în viață istoria și tradițiile locale. În calitate de cadou copii, aceste evenimente pot fi o experiență educativă și divertismentul ideal.

Mocănița de pe Valea Vaserului

Pentru o familie cu copii care este în căutare de locuri de vizitat in Romania, o experiență de neratat este o călătorie cu mocănița de pe Valea Vaserului. Aceasta este o cale ferată îngustă, cu aburi, care traversează Munții Maramureșului și oferă o priveliște spectaculoasă a peisajelor din zonă.

Cei mici se vor bucura de frumusețea naturii care se dezvăluie pe parcursul călătoriei, cu râuri curgătoare, munți înalți și păduri dese de brad și molid. De asemenea, pe parcursul călătoriei, pot fi observate numeroase specii de animale sălbatice, cum ar fi cerbi, mistreți și chiar urși.

Salina Turda

Pentru o familie cu copii care vizitează Transilvania, Salina Turda este o atracție turistică care oferă o experiență de neuitat. Salina este situată în apropierea orașului Turda și reprezintă o fostă mină de sare transformată într-un parc tematic subteran.

Copiii vor fi captivați de frumusețea naturală a peșterii, de lumina ambientală colorată și de efectele sonore care îi vor face să se simtă ca și cum ar fi într-un loc magic. De asemenea, vor fi fascinați de tunelurile și camerele subterane imense, care adăpostesc o mulțime de activități interesante pentru toată familia.

Fie că preferați să explorați castele și cetăți vechi sau să vă bucurați de frumusețea naturală a munților și a râurilor, există întotdeauna ceva interesant de văzut și de făcut împreună cu toată familia în țara noastră. România este o destinație turistică minunată pentru familiile cu copii, oferind o gamă largă de activități distractive care vor face ca vacanța ta să fie una de neuitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop jpg
17 10 fatete dentare jpg
Qrevo MaxV JPG
Horoscop 1 octombrie 2017 huff jpg
kai pilger tL92LY152Sk unsplash jpg
zodii pixabay jpg
afinata jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net