Trei tipuri de genţi, mereu în trend!

Ultima actualizare:

Atunci când trebuie să dai nota finală outfit-ului tău, accesorizarea deţine un rol esenţial. Tipul de geantă pe care îl alegi pentru a-ţi puncta abordarea stilistică, va reprezenta plusul de stil şi originalitate pe care vrei să ţi-l asiguri!

Trei tipuri de genţi, mereu în trend! Foto: Arhivă personală
Trei tipuri de genţi, mereu în trend! Foto: Arhivă personală

În ceea ce priveşte genţile şi poşetele, aceste accesorii atât de importante în ţinutele feminine, paleta de posibilităţi este foarte amplă şi ofertantă, ajutându-te întotdeauna să descoperi varianta potrivită ţie. 

Ce modele de genţi nu se demodează niciodată? 

Dacă eşti o persoană foarte activă şi dinamică, dacă îţi place să ai libertate de mişcare şi să ai la îndemână accesorii practice, accesând MODIVO  vei avea posibilitatea de a alege varianta de accesorii potrivită ţie.

Borsetele, genţile crossbody şi rucsacurile sunt accesoriile care nu se vor demoda niciodată, încadrându-se întotdeauna în noile tendinţe. 

Extrem de practice, versatile şi cu un design care acoperă o paletă amplă de abordări, aceste variante de geantă te vor ajuta să îţi creezi ţinute variate, permiţându-ţi să le incluzi în orice tip de vestimentaţie.

MODIVO te aşteaptă cu cele mai noi şi originale modele, produse sub semnătura brandurilor celebre, astfel că îţi poţi procura un rucsac sau o borsetă modernă şi mereu în trend.

Cum să creezi cele mai moderne ținute Foto: Arhivă personală
Cum să creezi cele mai moderne ținute Foto: Arhivă personală

Cum îţi creezi ţinute moderne şi practice? 

Dinamica foarte activă a vieţii de zi cu zi te determină să abordezi un stil vestimentar relaxat şi practic, astfel încât să îţi poţi oferi libertate de mişcare şi confort, însă şi un look modern. Accesând Modivo vei pătrunde într-o galerie impresionantă de piese vestimentare extrem de practice şi moderne.

Ţinutele tale vor dobândi astfel un aer tineresc, mereu în trend, plin de vitalitate şi culoare. Pentru o ţinută de zi, alege să porţi piese din texturi plăcute şi comode. Combină o pereche de pantaloni cargo cu un tricou basic, adaugă o pereche de pantofi sport şi nu uita să adaugi o borsetă modernă, cu un design îndrăzneţ. Îţi punctezi astfel abordarea stilistică şi îţi asiguri o accesorizare practică şi foarte originală.  

Vrei să îţi creezi un look casual, atunci combină în outfit-ul tău o pereche de blugi decupaţi, un tricou colorat şi o pereche de botine, adăugând o gentuţă crossbody, gata oricând să te scoată în evidenţă.În garderoba ta, pe lângă tricourile oversize , un tricou femei in culori vesele sau cu mesaj  este un must-have vara aceasta. Dacă preferi plimbările lungi prin parc, îmbracă o pereche de leggings, adaugă o bluză asimetrică şi  perechea de sneakers, accesorizând  totul cu un rucsac încăpător, practic şi foarte modern. 

Un accesoriu mic, o multitudine de abordări 

Borseta de damă a început să se enumere printre preferatele stiliştilor, încă din anii ‘90. Acest accesoriu a înlocuit cu succes locul poşetei, fiind extrem de practic, dar şi mereu în trend. Pornind de la caracteristica de bază care permite o poziţionare foarte comodă în talie, designerii au conceput o serie foarte amplă de modele, astfel încât astăzi borseta poate face parte din multe abordări vestimentare.

Poţi adopta modelele sport, pe care să le porţi atunci când abordezi un look relaxat şi degajat, te poţi îndrepta către borsete puternic accesorizate şi cromatizate, ideale într-un look casual.  

Poţi alege chiar şi o variantă elegantă, pe care să o adaugi unor piese vestimentare sofisticate. Acest accesoriu îţi dă posibilitatea de a-l purta în varii modalităţi, nerespectând neapărat conceptul iniţial de a fi purtat în talie. Preferi stilul streetwear, atunci poartă-ţi borseta pe spate, asemeni unui rucsac.

Dacă doreşti să ai control total, atunci o poţi purta pe diagonala pieptului, modelul crossboby, iar dacă vrei să ai un look total degajat şi liber, aruncă neglijent borseta preferată pe umăr şi bucură-te de o plimbare plăcută pe străzile oraşului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net