Câte lucruri încap într-un mini frigider. Funcționează și la priză, dar și la 12V

#Best buys
image

Platformele care fac livrări de mâncare la domiciliu spun că au crescut comenzile cu peste 60% chiar și față de perioada în care România a intrat în lockdown. Asta înseamnă, clar, că românii au descoperit că le ușurează viața cumpărăturile online și nu mai vor să renunțe la ele. 

Mai mult, în ceea ce privește mâncarea, românii nu mai comandă online doar clasica pizza. Preferințele s-au diversificat, iar marile restaurante au intrat în această industrie și îți trimit acasă supe și ciorbe proaspete, dar și alte feluri de mâncare mai sofisticate. 

De asemenea, dacă nu prea ai timp în general și nici nu prea îți place să pierzi vremea printre rafturi, nu mai e nevoie să mergi în supermarket și să cumperi mâncare pentru mai multe zile pe care să o înghesui în frigider, pentru că, din fotoliu, chiar și zilnic, poți să comanzi și să-ți vină acasă ingredientele pentru o supă sau o altă rețetă pe care ai chef să o o faci. 

Iar toate aceste schimbări înseamnă și că frigiderul tău va sta mai mult gol și va consuma spațiu și mult curent degeaba. De aceea, tot mai mulți români sunt foarte interesați de unele modele mult mai mici și se întreabă tot mai des câte lucruri încap într-un mini frigider? 

Însă, înainte de a da răspunsul la această întrebare, mai trebuie precizate și câteva avantaje foarte importante pe care le aduce un mini frigider. În primul rând, un mini frigider înseamnă economisirea spațiului, pe care îl poți folosi pentru alte lucruri din bucătărie.

De ce un mini frigider

De asemenea, dacă e mai mic, înseamnă că el va consuma mult mai puțin curent electric față de cele cu dimensiuni clasice. Iar, în contextul actual al creșterii prețurilor la utilități, un consum mai mic al frigiderului e foarte important.   

Mai mult, un mini frigider te transformă automat și într-o persoană care nu mai face risipă de alimente. Practic, ții în frigider cât mănânci azi și eventual mâine. 

Să nu uităm nici că un mini frigider înseamnă un preț mai mic cu cel puțin 50% decât în cazul unuia mare. 

Un alt avantaj extrem de important este că sunt unele mini frigidere care se pot conecta la o baterie de mașină de 12V. Asta înseamnă că vă oferă foarte multă mobilitate mai ales atunci când e mai cald. 

Iată câteva modele de mini frigidere interesante și cam ce ar încăpea în ele: 

Mini frigider Heinner cu o capacitate de 43 de litri. Este un model bun pentru cei care au început să își țină vechiul frigider mai mult gol. Consumul anual al acestui frigider este 100 kWh. Ca o comparație, unul clasic consumă de cel puțin trei ori mai mult. Câte lucruri încap într-un mini frigider de 43 de litri? Puteți pune pe raftul ușii o sticlă de lapte sau de suc, dar și două sticle de apă sau de bere la 0,33. De asemenea, mai aveți un loc și în partea de sus, unde puteți pune, de exemplu, trei iaurturi mici. Pe rafturile mai generoase ar încăpea lejer cam cinci conserve sau borcane sau o salată și câteva legume. Mai aveți loc și în partea de sus, unde se pot pune diverse alte alimente. Mai multe detalii și informații despre prețul acestui model găsiți - LA ACEST LINK.

image

Mini frigider Star-Light cu o capacitate de 65 de litri. Are un interior mai generos. Câte lucruri încap într-un mini frigider de 65 de litri? În acest model pot încăpea trei sticle de vin sau apă pe raftul ușii precum și un mic cofraj cu ouă în partea de sus sau niște fructe. Pe celelalte trei rafturi puteți pune 2-3 conserve, fructe și legume cât să vă ajungă pentru cel puțin o zi. Are și un compartiment care se numește chiller-box în care temperatura este cuprinsă între 0 și 3 grade Celsius. Poți depozita în el inclusiv carne sau pește. Mai multe detalii și informații despre prețul acestui model găsiți - LA ACEST LINK.

image

Mini frigider Sogo cu o capacitate de 15 litri. Cel mai mare avantaj al acestui mini frigider este faptul că îți oferă mobilitate. Se conectează la o priză auto de 12 volți și este util atât pentru cineva care pleacă într-o excursie cu o mașină mică, cât și pentru cineva care are o rulotă. Câte lucruri încap într-un mini frigider de 15 de litri? Pe rafturi poți pune cel puțin 4 doze de suc sau bere și pe ușă două sticle cu apă mai mici, de 0,33. Poate ține la rece și înghețată, sandwich-uri, legume și fructe sau chiar și carne pentru câteva ore. Mai multe detalii și informații despre prețul acestui model găsiți - LA ACEST LINK.

image
image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net