Cum să construiești o carieră de succes la Istanbul?

Invitată este Yıldız İbram, artistă ceramistă și antreprenoare în industriile creative, celebră în lumea culturală din Turcia și România.  

Cum să construiești o carieră de succes  la  Istanbul png

Istanbul, metropola cosmopolită

Orașul de pe două continente unde cultura, turismul, afacerile, artele și gastronomia oferă un univers fascinant și seducător. În 2010, Istanbul a fost capitală culturală europeană, iar orașul care se întinde pe două continente, cel european și cel asiatic reprezintă o mare provocare.

La nord-estul de teribilul turn,  Galata și în apropiere de minunatul  palatul Dolmabahce, se află unul dintre cele mai sofisticate cartiere din Istanbul. Este vorba de  nobilul  Beyoglu unde la cafenele si restaurantele de acolo,  se adună lumea artistică din Istanbul. Acolo o descoperim pe antreprenoarea în industrii creative, Yıldız İbram.

Și cum în limba turcă, Yıldız înseamnă stea, vei afla chiar de la ea, cum a călăuzit-o steaua ei norocoasă spre o carieră de succes, într-o lume deloc ușor de cucerit și de convins.

Iată ce vei afla de la Yıldız İbram!

Ce atenție majoră acordă Statul turc și administrația Istanbului, antreprenoriatul creativ?

Cum a fost începutul carierei sale,  in 1995 ?

Cum s-a transformat atelierul ei din  Beyoglu dintr-un vis, în succesul de azi?

Cât de repede a venit recunoașterea ei din partea lumii artistice și culturale din Turcia?

Cum se definește succesul într-un spațiu aflat la  întălnirea dintre două lumi diferite?

De fapt, cum se traduce succesul, in spatiul turc?

Ce înseamnă consumul de produs cultural și care este  interesul pentru un domeniu din artă atât de special: ceramica și olăritul?

Ce inseamna pentru ea activitățile de promovare a relatiilor culturale româno-turce și de ce simte nevoia să se  implice?

Cine este Yıldız İbram?

De origine Româno-Turcă, Yıldız İbram este născută la Cernavodă, în Dobrogea. Din 1995, Yıldız  trăiește și lucrează la Istanbul. Ea este  recunoscută pentru modul cum revigorează tradițiile estetice otomane și legăturile stilistice cu spatiul Valah.

Creațiile semnate de Yıldız İbram sunt obiecte de ceramică fină și  pictura care le decorează, fiind realizate manual de artistă în atelierul său care a devenit celebru pentru artiștii turci cât și pentru turiștii care ajung în  inima Istanbulului.

Nu rata marți, 23 august, de la ora 12,00, în direct din Istanbul, o discuție  despre succesul în antreprenoriatul creativ la întâlnirea dintre două civilizații. Ediție  realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Poți să urmărești ediția pe pagina de Facebook și canalul de You Tube, Click!.ro.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net