Cum să porți pantalonii albi fluizi vara asta, pentru a arăta impecabil. Idei geniale de ținute

Ultima actualizare:

Pantalonii fluizi au ajuns în urmă cu câteva sezoane pentru a deveni piesa vestimentară preferată pentru cei care cauta o ținută cu un aer sofisticat, dar care să fie și foarte confortabilă, în același timp.

femei shopping jpg

Așa cum s-a întâmplat în „street-style” odată cu dispariția blugilor skinny, podiumurile au ales să lase deoparte pantalonii strâmți și au decretat că o silueta cu volum în partea de jos a picioarelor este cea mai bună cale către un stil avangardist și foarte fresh.Tendințele primăvară-vară 2024 au fost foarte clare, pe parcursul anului care urmează se urmărește o estetică minimalistă și monocromatică, amintind de latura mai elegantă a anilor ’90, lucru care se îndeplinește perfect în combinațiile cu pantaloni fluizi, albi.

Pantalonii albi nu vor lua niciodată „locul” blugilor normali, dar îi urmăresc foarte îndeaproape, deoarece sunt una dintre piesele vestimentare preferate ale experților în modă. Până acum câțiva ani, albul era rezervat doar lunilor fierbinți de vară. Acum, datorită femeilor scandinave, nu ne putem opri să îi purtăm, chiar și în zilele cele mai reci. Acești pantaloni aduc multă lumină ținutelor și se combină cu aproape tot ceea ce face deja parte din garderoba noastră.  

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
cub horoscop supărare png
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net