Difuzoare de arome pentru casa ta. În plus, face aerul respirabil și casa primitoare

#Best buys
image

Cei care vor să respire un aer parfumat în casa lor sau au probleme cu somnul și ar putea fi adormiți cu ajutorul unor mirosuri plăcute au la dispoziție o soluție practică, pot apela la difuzoare de arome pentru casa lor. 

În acest articol vă prezentăm câteva dispozitive care pot fi atât difuzoare de arome clasice, dar pot avea și funcții extrem de utile. 

Dacă doriți un difuzor de arome simplu, puteți alege un model ultrasonic Air Naturel Airom. Împrăștie parfum pentru o suprafață de 25 de metri pătrați. Are trei sloturi special concepute pentru a stoca sticle de ulei. Funcția AromaWaveTM creează o atmosferă plăcută, parfumată, fără a supraîncărca aerul cu un nivel excesiv de aromă.

Modul de utilizare alternativ are un consum redus de uleiuri esențiale. Astfel, difuzorul de aromă Airom va funcționa pe parcursul zilei, aproximativ 15 ore.

Cei care care vor ceva mai mult, pot alege din lista de difuzoare de arome unul cu funcții suplimentare. Sleep Nox Aroma, de exemplu, funcționează și ca un dispozitiv de adormire, dar are și lampă de veghe, precum și muzică ambientală și alarmă sonoră. 

Aroma cu extract natural de plante, undele de lumină roșie care stimulează organismul în producerea melatoninei, hormonul care induce starea de somn, dar și muzica specială contribuie la adaptarea ceasului biologic, asigură condițiile perfecte ca să adormi în scurt timp. De asemenea, este dotat cu o funcție specială care oprește difuzorul de aromă, precum și lumina și muzica după ce adormi. 

Alarma inteligentă vă ajută să vă treziți odihnit la momentul potrivit. Muzica și lumina specială care imită razele soarelui, vor porini atunci când vă aflați în una din etapele non-REM ale somnului. 

Difuzoare cu arome, dar și cu funcții de umidificare și purificare

image

Există difuzoare cu arome care au funcții și mai importante. Clean Air Optima este dotat și cu funcție de umidificare și purificare. Astfel, aerul din cameră va fi mult mai curat. Poate acoperi o cameră de până la 30 de metri pătrați. Are un display digital care indică valoarea umidității relative dorite și umiditatea relativă reală din încăpere. 

Este foarte silențios și poate fi folosit și pe timpul nopții. Funcția de ionizarea poate fi folosită atunci când doriți doar să purificați aerul din încăpere. Acest aparat are și o protecție sporită împotriva calcarului și a bacteriilor cu ajutorul unui filtru ceramic nanosilver, care nu necesită schimbarea periodică, ci poate fi curățat cu oțet. În rest, la acest aparat nu există consumabile. 

Are un indicator de nivel scăzut pentru apă și notifică atunci când e nevoie de reumplerea rezervorului. De asemenea, dacă rămâne fără apă se oprește automat în condiții de siguranță. 

Pentru aceste difuzoare cu arome puteți găsi mai multe tipuri de uleiuri esențiale naturale. Puteți să alegeți arome pentru un somn sănătos și odihnitor, pentru relaxare, atunci când sunteți stresați sau un miros care vă place în mod deosebit și vă dă o stare de bine. 

Mai multe detalii despre difuzoare cu arome, modele, oferte de prețuri precum și ce tipuri de uleiuri puteți alegeți găsiți - LA ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net