Ce este un suflet pereche karmic? 13 semne că amândoi sunteți suflete pereche karmice

Ce sunt relațiile karmice? Cu siguranță, ai auzit despre acele relații care te scot din zona de confort, te provoacă să crești, iar parcursul nu este deloc ușor. Acestea sunt relațiile karmice! Această definiție vine din budism, unde karma înseamnă o acțiune intenționată care are consecințe. De cele mai multe ori, ele sunt temporare, tocmai pentru că sunt dificile și înflăcărate, nu pot dura o veșnicie. 

Semne ca amândoi sunteti suflete pereche karmice / Foto: Arhiva Click!
Semne ca amândoi sunteti suflete pereche karmice / Foto: Arhiva Click!

Aproape fiecare om cel puțin o dată în viața sa s-a confruntat sau se va confrunta cu o relație karmică. Spre deosebire de relațiile toxice, relațiile karmice te fac să simți ca evoluezi, pe când relația toxică vine la pachet cu toată agitația și sentimentele neplăcute. Scopul acestor relații karmice este să te învețe pe repede-înainte niște lecții în ceea ce privește capitolul iubire și relații în această viață. Așa că, ai grijă și fii atent, este important să faci diferența între cele două și să nu rămâi în relații toxice din convigerea că te afli într-o relație karmică utilă și necesară creșterii tale.

Care sunt principalele 13 semne care arată că tu și persoana iubită sunteți suflete pereche karmice

Între voi există o conexiune

Dacă i-ai scris partenerului un mesaj romantic de tip „parcă te cunosc dintotdeauna”, sau doar te-ai gândit că această persoană pare extrem de familiară, deși de-abia ai cunoscut-o, este foarte posibil să fie vorba despre o relație karmică. Astfel, cel mai evident semn este că simți că ai cunoscut această persoană înainte, apare deja-vu.

La început totul pare diferit

Ai observat o mulțime de semnale alarmante în primele etape ale relației? Uneori, acești factori declanșatori fac parte din lecția pe care trebuie să o înveți în această relație.

Există multă neînțelegere

Aceste neînțelegeri te pot ajuta să vezi ce prețuiești cu adevărat și ce aștepți în relație.

Este codependentă

Aceste relații karmice tind să se transforme rapid în relații codependente și este posibil să simți că nu ai altă opțiune decât să-i dedici tot timpul și energia ta.

Îți provoacă dependență

Relația karmică te înghite complet, în ciuda tensiunii sau dezamăgirii inexplicabile.

În relația voastră există multă dramă

Relația voastră este intensă. Vă certați, vă împăcați, aveți discuții complexe și dificile. Te simți adesea înțeleasă greșit, ideile și perspectivele îți sunt provocate. Frustrarea este și ea parte din ecuație. Așadar, dacă drama stă la baza romantismului, sunt șanse să fii într-o relație karmică.

Relația scoate la iveală fricile tale

De cele mai multe ori, relația karmică îți scoate la suprafață toate fricile și te impinge să le privești în ochi. Persoana cu care te întâlnești va scoate la suprafață toate temerile tale: despre dragoste, despre viitor și relații in general. Orice traumă din trecut va reapărea.

Scoate la iveală ce este mai rău

Te poți transforma în cineva pe care nu-l cunoști și nu-l iubești alături de această persoană. 

Nu-ți place să fii alături de partenerul tău

Încă din primele faze ale relației, lucrurile par puțin ciudate. Ești atrasă de această persoană ca de un magnet și ai senzația că îți provoacă dependență. Cu toate acestea, ai și senzația că te sufoci în preajma lui și că nu te poți relaxa. Și totuși, în ciuda necazurilor, nu vrei să-l eliberezi, deși știi că ar trebui.

Această relație te dezamăgește

Cel mai probabil ești într-o relație karmică dacă te simți dezamăgită și neînțeleasă.

Te epuizează

Din punct de vedere energetic, mental și emoțional, toate suișurile și coborâșurile, neînțelegerile și codependența devin epuizante, mai ales când partenerul tău este mereu în preajmă.

Nu durează mult

Deoarece relațiile karmice pot deveni adesea toxice, este important să înțelegi că scopul este să-ți înveți lecțiile și să pleci. Amândoi veți merge mai departe, dar deja separat.

Relația arată ca un montagne russe

Relațiile karmice se simt ca un rollercoaster. Nu există sentimentul de consecvență, ci mai degrabă de zile extraordinare urmate de zile groaznice, apoi din nou de zile superbe.  

Nu uita că și o relație karmică poate deveni destul de ușor o relație toxică. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să realizezi că meriți să fii fericită și să te concentrezi pe relația cu tine însăți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net