Ce trebuie să faci pentru a cuceri iremediabil un bărbat. Trucurile care nu dau greș niciodată

Poate ești îndrăgostită de un bărbat și probabil că îți dorești să îl faci să se îndrăgostească și el de tine, dar nu știi cum. Ei bine, nu de puține ori auzim o mulțime de tehnici prin care poți ajunge să cucerești un bărbat, de la cursuri, seminarii, care îți garantează că îi poți lua mințile. Noi nu credem neapărat în eficacitatea lor, da, există și terapeuți și diferiți coach care îți pot da sfaturi utile, dar nu te lua după orice rețetă minune care îți spune că îi vei lua mințile de tot. Suntem oameni, suntem diferiți și avem nevoi și dorințe diferite. Noi totuși, îți propunem câteva trucuri prin care poți face orice bărbat să te dorească.

femeie sexy shutterstock 378433924 jpg

Ține minte că indiferent de cine este acel bărbat nu trebuie să schimbi ceea ce ești pentru a fi pe placul lui. Oricât de clișeic sună, da, cine te va iubi, te va iubi pentru cine ești tu pur și simplu, în cea mai sinceră și pură variantă a ta. Un bărbat se poate îndrăgosti iremediabil de tine pentru privire ta, pentru zâmbetul tău, pentru inteligența și umorul tău.

Toți avem lucruri de învățat și de îmbunătățit, iar alături de partenerul potrivit nu vei simți niciodată că ești obligată să faci aceste lucruri, ci vei simți totul ca pe un proces frumos de evoluție alături de omul care te dorește și acceptă așa cum ești! Nu există o rețetă minune prin care să înnebunești un bărbat, nu te lăsa păcălită așa ușor, cel potrivit va fi înnebunit după tine pentru tot ce însemni.

cuplu sexy jpeg

Poți fi cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, cea mai amuzantă, cea mai gospodină, cu o carieră de succes, blandă, bună s.m.d.p., poți fi tot ce promovează standardele privind „femeia perfectă” și asta pentru că se va întâmpla să fii respinsă. Și nu pentru că nu ești tu suficient de bună, ci pentru că acel om nu este potrivit pentru tine. Să nu fii frustrată din cauza respingerii, gândește-te ce anume te-a făcut sau te face să fii atrasă de bărbați pentru care nu te simți îndeajuns de bună. Să știi că de cele mai multe ori alegem oameni care doar ne confirmă credințe despre noi. Plus că, toate modelele de femeie perfectă nu există. Fii tu însăți, unicitatea înseamnă perfecțiune. 

Fii tu însăți

După cum spuneam unicitatea este the new black. Oricât ai încerca să copiezi pe cineva sau să fii pe placul unui bărbat, nimic nu este mai atractiv decât o femeie încrezătoare în ea însăși. Nu trebuie să fii cumva ca să atragi pe cineva. Cunoaște-te pe tine și crezi în tine, este cel mai important lucru. Plus că, bunătatea unui om atrage foarte mult, așa că arată mai mult partea asta din tine. Să fii bun, nu înseamnă să fii prost. Bunătatea nu înseamnă că te poți lăsa fraierit. Fii bună și generoasă pentru că asta vrea sufletul tău, dacă te va dori cu adevărat, va aprecia aceste calități și nu va profita de ele.

Ingrijire piele femeie FOTO Shutterstock jpg

O atitudine potrivită

Asta ține din nou de încredere și de sinceritatea ta cu tine, care se va reflecta și în relația cu ceilalți. Este important să știi cum să te porți în anumite momente. Este important să știi când să fii pozitivă și să îți arăți susținera când vezi că acel bărbat are nevoie. Este important să îi arăți că știi să asculți, nu doar să vorbești. Nimănui nu îi place o persoană care vorbește doar despre ea. Oare, ce nevoie se ascunde în spatele faptului că încerci din răsputeri să ieși în evidență? Fii modestă și sinceră.

Modestia arată că ești bine tu cu tine și că nu simți nevoia să demonstrezi ceva, iar sinceritatea arată că ești genul de om în care ceilalți se pot încrede, iar bărbații sunt atrași de femeile de încredere. Încearcă să menții o atitudine pozitivă. Știm că poate fi greu, și nu trebuie să faci asta mereu. Nu trebuie să te prefaci mereu fericită și pozitivă doar pentru a-i crea o impresie bună, pentru că și tu ca și el, ești om și toți avem zile mai grele și probleme, însă asta nu înseamnă că trebuie să dramatizezi totul. În plus, abilitățile de comunicare sunt și ele esențiale.

Învață să fii directă și onestă, spune-i ce te deranjează sau ce îți dorești într-o manieră blândă. Este cel mai bine să spui exact ce vrei sau ce nu îți convine, decât să ții în tine și apoi să răbufnești la un moment dat. Dacă vrei o relație fă-i clar asta de la început, dacă vrei doar sex, spune-i-o! Dacă spui ce îți dorești nu te face disperată ci doar setează limitele și traseul interacțiunii. Și în final, fii liberă să nu fii de acord cu el! E perfect normal să nu fiți de acord unul cu altul, iar o femeie care își susține în mod diplomat punctul de vedere este foarte sexy.

1 femeie fericita jpg jpeg

Simțul umorului

Arată-i că ții la glume! E foarte important să știi să îl faci să se simtă bine în preajma ta! Umorul apropie oamenii și îți oferă un farmec aparte, mai ales atunci când ești capabilă de autoironie. Asta nu face decât să exprime încredere de sine și faptul că poți să nu te iei în serios.

femeie fericita jpeg

Oferă spațiu

Da, te atrage și îl atragi, poate că deja simți că el este ceea ce îți dorești, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii disperată. Comportă-te natural și lasă lucrurile să vină de la sine, nu-l agasa. Dă-i voie să te caute și el, nu doar tu. Dacă chiar este atras de tine, îți va arăta asta, așa că lasă-l să își facă și el partea.

Contactul vizual

Ochii sunt oglinda sufletului, dar și o armă fatală de seducție. Dintr-o privire poți cuceri un bărbat, iar o privire superbă asezonată cu un zâmbet minunat poate fi pasul care va sparge gheața dintre voi. Uită-te în ochii lui, asta vă va apropia foarte mult.

seductie 0 jpeg

Ai grijă de tine

Nu trebuie să scazi în greutate neapărat sau să faci niște modificări enorme doar pentru a fi atractivă pentru un bărbat. Este important să fii îngrijită, să porți haine care ți se potrivesc și în care își sta bine și să îți scoți în evidență cele mai frumoase trăsături. Fii fidelă stilului tău și crezi în lucrurile pe care vrei să le exprimi prin stil însă, doar fii atentă la cum te îngrijești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net