Clipe de coșmar pentru o femeie căsătorită de mai bine de 17 ani. Fantezia ciudată pe care soțul său o are cu ea: „Gândul de a fi cu un alt bărbat...”

O femeie speriată de fantezia sexuală a soțului ei decide să ceară ajutor specializat și îi scrie psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre, faptul că partenerul ei de viață este încântat de ideea de a vedea cum alt bărbat îi face acesteia masaj. 

Masaj / foto: Pixabay
Masaj / foto: Pixabay

Faptul că un alt bărbat îi poate face masaj în timp ce soțul ei se uită și este încântat de acest lucru o sperie pe femeia care a crezut că în timp această fantezia va lua sfârșit. Cei doi parteneri au 40 de ani și de 17 ani sunt împreună. 

„A sugerat să luăm un maseur masculin”

În mesajul trimis psiholoagei, aceasta a mărturisit faptul că după câteva pahare de vin soțul i-a mărturisit că de mult timp are această fantezie în cap. I-a propus acesteia să aducă un maseur masculin în propria casă, ceea ce ea a refuzat. 

„DEAR DEIDRE: Nu pot accepta ideea de a primi un „masaj” de la un alt bărbat în timp ce soțul meu se uită - dar el este obsedat de asta.

Am sperat că va uita de fantezia lui în timp. Dar oricât de mult aș încerca să îl descurajez, el se întoarce mereu la ea.

De fapt, vrea să se uite la mine cum primesc masajul. Și, deși nu mi-a spus clar, știu că în imaginația lui asta duce la sex.

Gândul de a fi cu un alt bărbat în timp ce soțul meu se uită este atât de bizar pentru mine. Nu este ceva ce vreau să fac și totuși el continuă să încerce să creeze această situație.

Avem aproape 40 de ani și suntem căsătoriți de 17 ani. Suntem amândoi profesioniști care muncim cu normă întreagă și recunosc că uneori viața noastră sexuală rămâne pe dinafară.

Soțul meu spune că are această dorință de mult timp, dar nu a avut curajul să vorbească cu mine despre asta. A reușit să-mi spună abia după câteva pahare. A sugerat să luăm un maseur masculin mobil, dar m-am panicat și i-am spus că nu-mi place ideea în propria noastră casă.

Așa că a sugerat să încercăm un salon de masaj undeva. Am refuzat categoric, spunând că nu m-ar vedea nici moartă într-un astfel de loc. Acum plecăm în vacanță peste o lună și el tot vorbește despre rezervarea cuiva care să ne viziteze camera de hotel.

A început chiar să vorbească despre „dirijarea maseurului în timp ce lucrează pe mine”. Gândul ăsta mă îngrozește, dar mă întreb dacă ar trebui să o fac - doar cât suntem în vacanță - ca să terminăm odată cu asta. Altfel, mi-e teamă că mariajul nostru ar putea fi în pericol.” - a scris femeia, pentru sursa amintită anterior. 

Răspunsul specialistului oferit femeii

Specialistule ste de părere că fantezia soțului femeii este o încercare a acestuia de a scăpa de stresul și presiunile zilnice. I-a recomandat acesteia să nu accepte nimic din ceea ce nu o face să se simtă confortabil și să îi propună partenerului ei alte variante. 

„DEIDRE ZICE: Nu este neobișnuit ca oamenii de succes să considere că a fi pasiv în timpul sexului îi excită enorm. Unii oameni sunt excitați de gândul de a vedea un alt bărbat făcând sex cu partenera lor.

Este un contrast față de presiunile vieții de zi cu zi. Dar, adesea, transformarea fanteziilor în realitate se soldează cu dezamăgire. Cineva ajunge de obicei să se simtă rănit emoțional sau folosit, iar acest lucru vă poate afecta relația.

Nimeni nu ar trebui să fie presat să facă ceva împotriva voinței sale, așa că, dacă nu sunteți dornici, propuneți alte modalități de a vă condimenta viața sexuală.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net