Lovitură dublă pentru o femeie: "I-am povestit celei mai bune prietene d-ale mele despre fostul meu soț, iar acum se întâlnește cu el"

O femeie de 40 de ani a trăit una dintre cele mai dureroase trădări: cea mai bună prietenă i-a furat soțul. După ce bărbatul s-a despărțit de ea, femeia obișnuia să își împărtășească durerea cu o bună prietenă, însă după semnarea actelor de divorț lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Toată povestea și sfaturile specialistului le aflați acum. 

înșelat jpg

După divorț fostul soțul a început o relație cu prietena ei cea mai bună

„Am 40 de ani și soțul meu s-a mutat în urmă cu un an din casa familiei noastre, lăsându-ne pe mine și pe fiica mea singure. 

A fost decizia lui de a pleca - a spus că nu mai este îndrăgostit de mine (într-un mod brutal) și că trăiam deja vieți separate. Pur și simplu duceam vieți separate pentru că el era mereu la serviciu. Se ocupa de afacerea pe care o are, iar munca avea mereu prioritate, așa că eu și fiica mea ne-am obișnuit ca el să nu fie niciodată prin preajmă.

După despărțire m-am descurcat destul de bine și am reușit să-mi refac viața, însă actele noastre de divorț au venit săptămâna trecută, lucru ce m-a zguduit. M-a lovit realitatea și am început să mă panichez în legătură cu viitorul. Dar nu asta a fost ceea ce m-a zdruncinat cu adevărat.

inselat jpeg

La câteva zile după ce s-a pronunțat divorțul, fostul meu soț m-a sunat și mi-a spus că a început o relație cu una dintre cele mai apropiate prietene d-ale mele. Am simțit vestea ca pe un cuțit în inimă. Mă întâlneam cu această femeie în mod regulat, pe toată perioada divorțului meu, și împărtășeam totul cu ea. Să spun că mă simt trădată este puțin spus. Îmi vine greu să cred că această idilă a început abia în urmă cu câteva zile, imediat după ce divorțul s-a pronunțat. Cu siguranța totul se întâmpla de mult timp și probabil a fost chiar motivul pentru care soțul m-a părăsit. Am încercat să o sun pe această femeie de mai mute ori, dar nu am reușit să dau de ea, iar când l-am întrebat pe fostul meu soț de cât timp durează această relație, mi-a spus doar că nu are sens să trecem în revistă detaliile.

Sunt devastată. Îl urăsc pe el, dar pe ea o urăsc și mai mult.

Vă rog să mă ajutați." potrivit thesun.co.uk.

Citește și - Bărbat de 24 de ani, confesiuni aberante! Face sex cu 2 femei în același timp, una fiind propria lui mătușă: „Are 46 de ani, dar încă se ține bine”

Ce sfaturi a primit din partea specialistului

Specialistul a venit imediat cu cele mai bune sfaturi pentru ca femeia să își dea seama ce are de făcut pentru a trece mai departe și pentru a-și găsi fericirea. 

„Trăiești o dublă trădare și înțeleg că o urăști pe această femeie mai mult pentru că i-ai făcut confidențe și i-ai expus toată durerea ta.

Tot ceea ce simți acum este absolut normal - furie, devastare, durere sufletească.

Mândria ta este, de asemenea, rănită și te simți naivă pentru că toate lucrurile astea se petreceau chiar sub nasul tău și nu ai văzut.

Singura modalitate de a trece peste această situație este să te concentrezi asupra propriei tale vieți, pentru că cel mai bun medicament este să redevii fericită. Este singura și cea mai bună răzbunare care merită energia și efortul tău. Trebuie să îți dai seama că acești oameni nu merită lacrimile sau ura ta pentru că toate astea te consumă și te împiedică să mergi mai departe.

happy asian woman smiling having fun beach jpg

Vorbesc din experiență aici. Sentimentul de satisfacție pe care îl ai după ce te întâlnești cu un fost iubit (sau cu noua lui iubită) și te vede fericită, continuându-ți viață, este de neegalat.

Nu îți mai este prietenă, iar asta este în regulă. Se ascunde de tine pentru că știe că te-a rănit și nu poate face față consecințelor. Concentrează-te pe relații noi de prietenie.

Nu poți schimba ceea ce s-a întâmplat, dar important este să nu lași această situație să te consume. Dacă ai nevoie de o impuls, încearcă să apelezi la consiliere. Te descurcai bine și te refăceai, așa că gândește-te la această perioadă ca la o lecție importantă și apoi continuă să mergi înainte."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
echinoctiu de primavara jpeg
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net