Soacră, soacră, poamă acră! Tânăr de 19 ani, exasperat de faptul că mama lui se baga în relația cu iubita! „Intrigile ei au ajuns la cote maxime!”

Ultima actualizare:

Exasperat de intervențiile mamei sale care aproape i-au distrus relația cu iubita sa, un tânăr din Marea Britanie a apelat la echipa de psihologi a publicației The Sun, pentru a afla o soluție.

Foto cearta cuplu pixabay.com
Mama îmi sabotează relația! Foto: Pixabay.com

,,Dragă Deidra, intrigile mamei au ajuns la cote maxime”, așa își începea băiatul de 19 ani scrisoarea prin care cerea ajutorul redacției (n.r. ,,Deidra” este numele rubricii la care cititorii publicației pot scrie pentru a solicita un sfat).

Povestește că relația lui cu iubita sa de 17 ani dura de mai bine de un an, dar că se certau des din cauza faptului că mama sa le sabota povestea de dragoste. Mama băgăreață și tatăl vitreg al băiatului sunt de părere că fata îl îndepărtează de familie. Pentru aceasta au încercat orice pentru a-i despărți, inclusiv i-au spus tatălui fetei că tinerii au avut relații intime. Din acest motiv părinții fetei nici nu îi mai vorbesc tânărului, neaprobând relația lor.

Însă, băiatul mărturisește redacției că are o relație extraordinară cu mama și tatăl său real. Totuși, din cauză că mama sa i se adresează urât prietenei sale și o jignește constant, a avut o discuție aprinsă cu ea, amenințând că o să plece de acasă.

Răspunsul specialiștilor

Răspunsul echipei de psihologi nu s-a lăsat așteptat, aceștia sfătuindu-l pe tânăr să aibă o discuție detașată cu mama sa, în care să îi explice cu calm că își dorește o relație bună cu ea, dar fără să fie nevoit să renunțe la iubita sa. În opinia acestora mama băiatului nu are încredere în relația celor doi tineri și ar fi bine ca acesta să o întrebe ce anume o deranjează.

Totuși, psihologii îi propun tânărului să-și lămurească un aspect al relației lor, care nu se pare a fi bine conturat. Deși această legătură pare strânsă, este într-adevăr așa? Sau se întâmplă să pară astfel din cauza faptului că persoanele apropiate se opun?

Cei care doresc să ceară, de asemenea, sfaturi prin intermediul acestei rubrici, pot completa un formular în engleză aici. Cititorii se mai pot documenta accesând și pagina de Facebook dedicată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net