Un bărbat de 25 de ani a șocat în confesiuni! A povestit fără rușine că folosește un aliment cunoscut de toată lumea, atunci când face sex cu iubita lui

Un bărbat îi scrie psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre, faptul că a început să folosească ulei de nucă de cocos în timpul actului sexual, fără a-și anunța însă partenera. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

În mesajul trimis psiholoagei, bărbatul a mărturisit faptul că uleiul de cocos a fost folosit pe post de lubrifiant. Ulterior, când i-a mărturisit partenerei ce anume a folosit, aceasta l-a acuzat că uleiul de cocos a fost motivul pentru care a început să se confrunte cu anumite iritații. 

„Nu i-am spus prietenei mele”

„Dragă DEIDRE: Este periculos pentru un bărbat să folosească ulei de nucă de cocos în timpul actului sexual? Sunt un bărbat în vârstă de 25 de ani și tocmai am început să fac sex cu noua mea prietenă. Prima dată când am făcut-o ne-am chinuit să facem lucrurile să meargă, așa că am folosit niște ulei de nucă de cocos ca lubrifiant.

Nu i-am spus prietenei mele, deoarece a funcționat pentru mine înainte fără probleme. Acum spune că o doare acolo jos și când i-am spus că am folosit ulei de cocos, a dat vina pe asta. Este posibil ca uleiul de nucă de cocos să îi fi provocat o reacție?” - este mărturisirea bărbatului. 

Răspunsul psihologului

Deidre a mărturisit faptul că uleiul de cocos poate fi o opțiune destul de sigură și poate fi folosit fără nicio reținere, întrucât este natural și nu conține chimicale. 

„DEIDRE ZICE: Uleiul de cocos este o opțiune sigură pentru majoritatea oamenilor, deoarece nu conține substanțe chimice adăugate. Puteți folosi ulei de cocos pur în formă solidă sau lichidă.

Dar nu-l folosiți ca lubrifiant cu prezervative din latex, deoarece uleiul va degrada cauciucul folosit în prezervative. Este posibil ca pielea partenerei dvs. să fie sensibilă și acest lucru să fi provocat o reacție. Dacă disconfortul persistă, încurajați-o să meargă la medicul de familie.” - a răspuns specialistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
castane coapte jpeg
cafea antiglont jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Varza murata FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
muraturi depositphotos1 jpeg
mancarea preferata a printelui cleopa jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net