Această zodie este în topul bărbaților care "calcă strâmb" cel mai des

Ultima actualizare:

    Un site de întâlniri a dezvăluit la finele anului 2016 un top al celor mai infidele zodii.www.clickpentrufemei.ro
Un site de întâlniri a dezvăluit la finele anului 2016 un top al celor mai infidele zodii.www.clickpentrufemei.ro

Tendinţa de a ceda ispitei şi nevoia de a încerca alte lucruri şi experienţe în afara mariajului sau relaţiei sunt influenţate de multe trăsături de personalitate dictate de semnul zodiacal. Îţi prezentăm pe larg care sunt cele mai infidele zodii şi care sunt acei nativi ce nu se sfiesc să calce pe-alături cu drumul.

Un site de întâlniri a dezvăluit la finele anului 2016 un top al celor mai infidele zodii. Astfel, au fost analizate răspunsurile a 2.083 de persoane din toată Europa şi a reieşit că cel mai infidel este bărbatul născut sub semnul Săgetătorului. Bărbaţii care au recunoscut în cadrul acestui sondaj de opinie că au fost necredincioşi partenerelor au subliniat că se considerau nefericiţi în acea relaţie. După bărbaţii Săgetător (16%), în topul zodiilor infidele se situează nativii din Vărsător, Gemeni, Berbec, Scorpion şi Rac. E adevărat, clasamentele acestea variază de la sondaj la sondaj – de aceea, e mai bine să vedem ce spun astrele despre fiecare zodie în parte.

Berbec

Bărbaţii născuți sub acest semn zodiacal sunt infideli şi sunt chiar recunoscuţi pentru asta. Cedează în faţa nevoilor şi pornirilor trupeşti fără să îşi pună prea multe întrebări. Singura diferenţă dintre ei şi alţi nativi cu inimă zburdalnică este că vor înşira poveşti toată noaptea despre cât de buni sunt.

Taur

Aceşti bărbaţi sunt, de obicei, parteneri credincioşi şi foarte stabili. Nu trebuie să îţi faci prea multe griji în privinţa lor. Dar chiar şi aşa, e bine să fii cu ochii pe bărbaţii Taur, deoarece senzualitatea lor debordantă îi predispune la greşeli.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Aceste zodii sunt mai arogante decât crezi!Topul celor mai periculoase zodii, potrivit unui raport FBI

image
image
image
image
image
image
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
femeie trista Sursă: pixabay.com
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net