Aceste 4 zodii vor resimți Mercur retrograd cel mai puternic în august 2024. Ar putea urma trei saptamâni de haos

Mercur retrograd este un fenomen astrologic cunoscut pentru că aduce confuzie, întârzieri și haos în viața noastră de zi cu zi. În august 2024, acest eveniment va avea un impact deosebit asupra anumitor semne zodiacale. În timp ce toate zodiile vor simți într-o anumită măsură influențele retrogradării lui Mercur, există patru semne care vor resimți aceste efecte mult mai intens. Așadar, pregătește-te pentru trei săptămâni de haos, în special dacă te afli sub semnul unuia dintre acestea.

Ar putea urma trei saptamâni de haos
Ar putea urma trei saptamâni de haos

Cele 4 semne zodiacale care resimt cel mai mult Mercur retrograd

Gemeni

Întotdeauna are un impact mare asupra voastră, pentru că Mercur se întâmplă să fie și planeta guvernatoare a Gemenilor. Orice se întâmplă cu Mercur ți se întâmplă și dumneavoastră. Când Mercur începe să retrogradeze prin a patra casă a ta, a căminului și a familiei, pe 5 august, este posibil să intri în conflict cu rudele și persoanele dragi apropiate. Este posibil să fiți adus înapoi în orașul natal sau să fiți forțat să experimentați lucruri care vă trezesc amintiri din tinerețe. Nu numai că această retrogradare vă va reaminti de unde veniți, dar vă va reinspira să vă creați căminul pe care îl meritați cu adevărat.

Odată ce Mercur reintră în a treia ta casă a comunicării pe 14 august, ar putea crește șansele unei conversații stânjenitoare, întârzieri neașteptate și conflicte sociale în cercul tău intim. Aceasta este o șansă de a regândi modul în care îți expui punctul de vedere și cum tragi concluzii pripite, conform stylercaster.com.

Leu

Ai avut parte de o perioadă intensă în ultima vreme, cu Pluton în Vărsător opunându-se semnului tău zodiacal. A scos la iveală tensiuni adânc înrădăcinate și te-a forțat să îți transformi viața, ceea ce este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume de făcut. Această retrogradare a lui Mercur îți arată pur și simplu o altă cale de a ajunge acolo.

Când începe retrogradarea lui Mercur, pe 5 august, aceasta ar putea aduce în discuție dezorganizarea finanțelor dvs și a relației cu bunurile materiale. S-ar putea să vă confruntați cu discrepanțe financiare. Aceasta este o oportunitate de a reconsidera ceea ce puneți în valoare și de unde vă luați stima de sine. Până pe 14 august vă puteți simți nesigur pe dvs.

Fecioară

Pentru dvs, Mercur retrograd se poate simți ca un pumn în stomac. La urma urmei, Mercur este planeta dvs guvernatoare, ceea ce înseamnă că sunteți deosebit de influențat de mișcările și fluctuațiile sale. Cu toate acestea, de data aceasta, ar putea fi una dintre cele mai stresante retrogradări Mercur cu care v-ați confruntat vreodată.

Această retrogradare începe în prima casă, unde ar putea duce la o criză de identitate. Cine ești tu? Cine ai fost? Cine vrei să devii? S-ar putea să simțiți că ați fost forțat să intrați sau să ieșiți din anumite roluri, dar nu ar trebui să lăsați acest lucru să vă distrugă încrederea. Amintiți-vă că universul nu vă va lăsa niciodată să vă simțiți confortabil acolo unde nu vă este locul. Această retrogradare va avea grijă de asta.

Vărsător

Această retrogradare v-ar putea duce într-un loc întunecat din punct de vedere emoțional, dar tu nu sunteți străin de aspectele dureroase ale vieții. De fapt, de când Pluto a intrat în Vărsător, ați trecut prin sfârșituri și noi începuturi, și mai sunt încă douăzeci de ani până când această transformare va fi completă. Această retrogradare este menită să vă facă să vedeți lucrurile dintr-un unghi nou și, chiar dacă este inconfortabil, este necesar.

Mercur staționează retrograd în a opta casă a morții și renașterii pe 5 august, ajungând în cele mai adânci crevase ale sufletului vostru. Această retrogradare ar putea scoate la iveală secrete nespuse, datorii neplătite și legături persistente cu persoane din trecutul vostru de care îți este greu să renunțați. Deși această retrogradare ar putea aduce la suprafață emoții dificile, în cele din urmă vă va elibera și vă va ajuta să vă reinvestiți energia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zodie jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net