Aceste zodii nu știu să piardă

29 martie 2016
image
Scorpionii sunt foarte determinați.www.clickpentrufemei.ro

Sunt oameni care, atunci când planurile nu le ies așa cum și-ar dori, nu reușesc să treacă peste aceste mici eșecuri. Astrologii spun că această încăpățânare a oamenilor stă scrisă în stele. Iată care sunt zodiile care nu știu să piardă!

Ne facem planuri, speranțe, dar uneori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Pentru unele zodii, această înfrângere este foarte greu de suportat.

Zodii care nu știu să piardă. Taur

Încăpățânați din fire, nativii născuți sub această pecete astrologică sunt semne de pământ și preferă lucrurile confortabile și simple. Deciziile riscante și schimbările care pot surveni în viața lor pot fi stresante, așa că preferă să rămână la planul lor. Taurii sunt loiali în relații, chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie. O parte din această loialitate se datorează fricii de necunoscut, dar cealaltă parte se datorează angajamentului. Taurul vrea ca lucrurile din viața lui să decurgă așa cum și-a planificat. Evenimentele dramatice, fie bune sau rele, nu-l face să se simtă confortabil.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte zodii nu știu să piardă. 

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg