Află ce influenţă au culorile asupra zodiei tale!


    Verdele este culoarea celor născuți în zodia Taurclickpentrufemei.ro
Verdele este culoarea celor născuți în zodia Taurclickpentrufemei.ro

Fiecare semn zodiacal e mai sensibil la influența anumitor culori. Acestea îi poartă noroc nativului, îi aduc armonie și o stare de bine. Nu ezita să folosești în vestimentație sau în decorul casei culoarea favorabilă!

Berbec

Nativii se află sub semnul culorii roșu purpuriu. Culoarea simbolizează energia pură, esența vieții. Reprezintă pasiunea fără opreliști, stindardul biruitorilor. Este și culoarea care crește libido-ul și care mobilizează și dinamizează. Poate fi însoțită de nuanțe de roșu-brun, pentru un simț sporit al responsabilității, și de verde sau mov pentru armonie în relațiile cu cei din jur.

Taur

Verdele este culoarea celor născuți în zodia Taur. Este culoarea care favorizează stabilitatea financiară și personală, atât la serviciu cât și acasă. Încurajează achiziția de bunuri imobiliare, iar în dragoste ajută la stabilizarea emoțiilor. Intermediază armonia cu natura, reprezintă echilibrul sentimental. Nativii pot nuanța verdele cu tonuri calde și senzuale de roșu, portocaliu sau galben.

Gemeni

Pe Gemeni îi pot influența o mulțime de culori, ceea ce corespunde acestui semn zodiacal extrem de schimbător. Culoarea lavandei, griurile, nunațele de albastru, maroul, verdele și argintiul se numără printre tonurile favorabile, care stimulează activitatea cerebrală. Verdele e util în dragoste, tonurile de gri și de albastru întrețin relațiile, maroul potejează achizițiile materiale și investițiile.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce influenţă au culorile asupra celorlalte zodii.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
3 anastasia soare png png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock