Astrele îţi spun cum stai cu dragostea în luna august!


    Pentru Berbeci se anunță o lună aglomerată în casa iubirii și a sexuluiclickpentrufemei.ro
Pentru Berbeci se anunță o lună aglomerată în casa iubirii și a sexuluiclickpentrufemei.ro

Vrei să afli dacă luna aceasta întâlnești marea dragoste? Sau dacă vă împacați și sunt șanse să petreceți o vacanță pasională în doi? Citește în rândurile ce urmează previziunile în dragoste pentru luna august!

Berbec

Astrele au planuri mari pentru nativii acestei zodii. Se anunță o lună aglomerată în casa iubirii și a sexului, mai ales în prima parte a lui august 2015. Până la sfârșitul lunii, Venus și Marte, adică planeta dragostei și cea a dorinței guvernează întreaga activitate a nativilor. Mai mult, în casa iubirii stau câteva zile și Soarele, Mercur și Jupiter, făcând ca luna august să fie una foarte stimulantă din punct de vedere erotic. Pot apărea însă și frustrări în urma poveștilor pasionale, în unele cazuri neașteptate.

Taur

Din a doua zi a lunii august, taurul începe să-și rezolve problemele care țin de natură afectivă. Poate fi vorba despre locuință, familie sau proprietățile deținute ori poate fi vorba pur și simplu de neînțelegeri în cuplu. Nativii acestei zodii iau decizii înțelepte, dar sunt încercați de frustrări din cauza lui Saturn, care are o influență restrictivă și apăsătoare asupra lor, până la jumătatea lui septembrie 2015. De pe 11 august, însă, timp de un an, taurii se bucură de un elan pasional sporit, datorită lui Jupiter care intră în casa iubirii și a sexualității.

Gemeni

Tot de pe 11 august, în viața gemenilor se produc schimbări din punct de vedere relational. Astfel, nativii zodiei devin mai cerebrali, mai pragmatici și rezonabili, iar viața de cuplu tinde spre stabilitate.

De pe 11 august, pentru gemeni nu mai este așa de importantă pasiunea din cămin, ci căminul și legăturile de familie, care se întăresc. Este indicat să comunice mai mult cu persoana iubită. Pot revedea o iubire din trecut.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii le găseşti pe clickpentrufemei.ro.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
pexels Horoscop 3 noiembrie
mesaje amoroase jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
chocoflan jpeg