Când va avea loc ultimul Mercur retrograd. 3 zodii vor fi afectate pe toate planurile

În ultima jumătate a lunii decembrie Mercur se va pregăti să intre, pentru ultima dată în acest an, în stare retrogradă, iar anumite zodii ale horoscopului vor fi afectate de această schimbare astrală. 

Cum va afecta Mercur retrograd viața zodiilor / foto: Arhiva Click!
Cum va afecta Mercur retrograd viața zodiilor / foto: Arhiva Click!

Anumiți nativi vor fi puternic afectați după intrarea lui Mercur în retrograd. Care este data exactă când se va întâmpla acest eveniment și care sunt semnele zodiacale afectate, afli din rândurile de mai jos. 

Fecioară 

Pentru anumiți nativi, intrarea lui Mercur în retrograd poate reprezenta un eveniment benefic vieții lor, în timp ce pentru alții poate fi cea mai nefastă perioadă din ultimul timp. 

Potrivit informațiilor oferite de astrologi, Fecioarele vor experimenta mai multe emoții. Întrucât Fecioara este guvernată de Mercur, este recomandat să își asculte instinctul și să se lase pradă impulsurilor emoționale. De asemenea, ar fi bine să încerce să își expună creativitatea. 

Un alt aspect important care are o mare însemnătate pentru Fecioare este lipsa încrederii în sine și teama de a acționa. Ca să reușiți, este nevoie să renunțați la toate prejudecățile și temerile pe care le aveți.

Săgetător 

Cât despre Săgetători, astrele sugerează să își lase timp pentru auto-reflecție, fiind un moment important pentru ei. În acea perioadă vor reflecta mai mult asupra relațiilor cu cei apropiați, vor aborda cu mai mult curaj și succes probleme financiare și, în sfârșit, reușesc să se detașeze de regretele față de trecut. 

Capricorn

Capricornii nu scapă nici ei, căci se numără printre nativii care vor intra într-o introspecție adâncă. În mare parte se vor concentra pe aspecte ce țin de propria persoană și dezvoltare personală, astfel că mare va fi mirarea când va face noi descoperiri și va începe să își pună în minte mai multe planuri. 

După toată această perioadă de auto-descoperire, Capricornii vor învăța lecții valoroase despre viață. Vor excela și la capitolul comunicare, și vor reuși să discute calm și liniștit cu ceilalți despre nevoile și dorințele lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
woman 2593366 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net