Tot ce trebuie să știi despre compatibilitatea cu bărbatul sau femeia din zodia Capricorn

Ultima actualizare:

Atunci când începem să cunoaștem pe cineva, avem câteva întrebări banale pe care le adresăm, precum „De unde ești?”, „Câți ani ai?”, „Ce meserie ai”, „Care este ziua ta de naștere”, respectiv ce zodie este persoana în cauză, dacă nu ne dăm seama din ziua de naștere. Un lucru important pe care trebuie să-l facem atunci când începem să ne întâlnim cu cineva este să aflăm care este comportamentul lor în funcție de zodie, dar și dacă suntem compatibili.

horoscop compatibilitate jpg

Cum sunt bărbații și femeile Capricorn?

Bărbații Capricorn sunt ambițioși, organizați și motivați. De altfel, trebuie să știm că este o zodie puternică. Alte caracteristici ale sale sunt stabilitatea și securitatea, așadar dacă vrei o relație pe termen lung, poți să începi prin a căuta un bărbat Capricorn.

Totuși, ei sunt axați pe lucrurile materiale din viață, nu dau mare însemnătate emoțiilor, sentimentelor și le este foarte greu să asculte, fără să ofere sfaturi sugestii, chiar dacă nu i s-a cerut să le ofere. Dacă a greșit, mereu va încerca să își repare greșeala.

Citește și: Mercur iese din retrograd în Capricorn. Pericol mare pentru aceste trei zodii

Cât despre femeia Capricorn, ea este puternică și echilibrată. Este un semn zodiacal cunoscut ca fiind plin de energie, iar femeia cu această zodie va sparge mereu gheața. Dar, dacă femeia tinde să fie prea asertivă sau prea intimidantă, ea va fi percepută ca o problemă de către ceilalți.

La fel ca și bărbații Capricorn, și femeia este motivată și chiar dacă durează foarte mult pentru a-și atinge obiectivele, nu se va opri până când nu va reuși. Pe lângă acest comportament, ea este o zodie distractivă, pe care vrei să o ai în jur și te poate ajuta la nevoie.

Zodii compatibile cu bărbatul Capricorn

Scorpionul este o  zodie stabilă și fiabilă, trăsături pe care capricornii și le doresc de la partenerul de viață, așa că face casă bună cu un Capricorn. Ambele zodii sunt intense, ceea ce îi face să creeze un cuplu frumos.

La fel ca și Capricornul, și Taurul este zodie de Pământ, astfel că pot forma un cuplu. Își doresc respect, apreciază efortul fiecăruia pentru munca depusă.

Altă zodie de Pământ potrivită pentru Carpricorn este Fecioara. Au viziune practică și logică asupra lumii și au foarte multe lucruri în comun.

Racul și Capricornul sunt zodii opuse, dar cine zice că nu se pot înțelege? Doar extremele se atrag. Racul este emoțional și echilibrează logica bărbatului Capricorn.

Și nu în ultimul rând, Capricornul se înțelege cel mai bine cu un alt Capricorn pentru că au fost multe în comun.

Zodii compatibile cu femeia Capricorn

Cele mai potrivite zodii pentru femeia Capricorn sunt Scorpionul și Racul. Ele sunt ființe sensibile și au tendința de a păstra în interior sentimentele. Nu se destăinuie oricui, pentru că știu că nu oricine merită atenția lor.

Racul poate consola femeia Capricorn, indiferent de modul în care își exprimă sentimentele, iar Scorpionul este capabil să asculte și să țină în secret tot ceea ce partenera nu poate spune altcuiva.

Ce trebuie să știi despre zodia Capricorn

Capricornul poate fi considerat adultul zodiacului, de aceea de cele mai multe ori când vei întâlni un Capricorn, fie bărbat sau femeie, se va prezenta într-un fel foarte matur. Sunt grijulii, plini de compasiune, familiști și independenți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net