Mercur iese din retrograd în Capricorn. Pericol mare pentru aceste trei zodii, începând cu 18 ianuarie

Vești bune! Mercur iese din retrograd în Capricorn chiar astăzi, 18 ianuarie 2023. Majoritatea nativilor vor scăpa de necazurile care le-au pus capac în ultimele luni de zile, însă există și trei zodii care vor avea parte de ghinion. Le paște câte un pericol pe planurile pe care au deja un punct sensibil, unde pot primi lovituri dureroase.

Mercur iese din retrograd în Capricorn. Sursă foto: Canva/Pixabay

Toată lumea se teme atunci când Mercur intră în retrograd, dar acum acest proces se încheie și vine o perioadă propice pentru proiecte. Senzația de eliberare și de victorie în fața obstacolelor este una inegalabilă. Însă, sunt și trei nativi care nu au scăpat încă de capcanele ascunse în zilele care urmează.

Citește și: Ce înseamnă când retrogradează Mercur şi ce NU e bine să faci în această perioadă

Mercur iese din retrograd în Capricorn

Din fericire, pentru majoritatea zodiilor, această zi este cheia către drumul spre succes. Unii au de luat alegeri importante legate de carieră, în timp ce alte zodii au trecut peste obstacolele din plan sentimental.

Cu toate acestea, pericolele din umbră nu au dispărut în totalitate pentru acești trei nativi, care trebuie să fie foarte atenți în zilele care urmează. Altfel, greșelile din perioada aceasta s-ar putea să îi coste scump.

Uite și: Sunteți născuți la o dată de 23 ? Mercur este planeta care vă influențează destinul!

Cele trei zodii aflate în pericol

Prima zodie care are parte de tensiuni pe plan sentimental și care mai are încă de suportat niște presiuni din partea celor apropiați este zodia Rac. Trebuie să aibă grijă la momentele în care este la un pas să își piardă cumpătul.

S-ar putea să scape niște cuvinte la nervi, pe care să le regrete amarnic apoi. Mare grijă și la cheltuieli, căci riscă să rămână fără bani, dacă nu pune piciorul în prag în fața celor care trebuie să le dea sumele datorate.

Citește și: Horoscopul banilor pe 2023. Zodiile care atrag sume uriașe anul acesta

Cea de-a doua zodie este zodia Berbec. În această situație, nativii se pot trezi păcăliți chiar de niște persoane pe care le credeai de încredere. Există riscul să faci niște gesturi care să îți aducă mai multă pagubă.

Ar fi bine să îți iei o perioadă de pauză, în care să analizezi deciziile pe care le-ai luat în ultima vreme, consecințele acestora, dar și modul în care poți să schimbi lucrurile pe viitor.

Iată și: Zodia care cunoaște succesul în carieră în luna februarie. Toate eforturile îi vor fi răsplătite

Ultima zodie din topul celor care trebuie să aibă grijă după ce Mercur iese din retrograd în Capricorn este zodia Săgetător. Aici pot apărea probleme pe plan profesional. Cineva încearcă să profite de bunătatea ta și îți întinde tot felul de capcane.

Dacă reușești să le observi din timp și să treci peste ele într-un mod abil, vei scăpa de o mare grijă. Oricum, această situație nu va dura la nesfârșit, căci norocul va reveni de partea ta în curând, chiar în primele zile ale lunii februarie. Mai ai de sărit un hop, înainte să lași totul în urma ta, cu adevărat.

Uite și: Zodia care renaște pe toate planurile în 2023. Horoscop pentru familie, prieteni și fitness

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net