Ce înseamnă când retrogradează Mercur şi ce NU e bine să faci în această perioadă

image
Este un moment bun să faci ordine în viaţa de zi cu zi @shutterstockclickpentrufemei.ro

În acest an, planeta Mercur retrogradează de trei ori. Prima dată, începând cu 30 ianuarie (în Vărsător) până în 19 februarie (în Peşti). Urmează intervalul 31 mai – 21 iunie (în Gemeni) şi apoi cel din toamnă, respectiv 28 septembrie – 16 octombrie (în Balanţă). În aceste trei perioade, când Mercur este retrograd, percepţia generală este de blocaj, de ghinion, de conflicte şi de schimbări bruşte, care ne întorc zilele cu susul în jos.

Este activitatea acestei planete responsabilă pentru cele mai multe evenimente neplăcute? Ar putea fi de vină lipsa somnului, programul încărcat, situaţiile stresante, dar în mare parte este despre impactul pe care îl are acest fenomen astrologic. De fapt, retrogradarea lui Mercur reprezintă atât un eveniment astrologic, cât şi unul astral.

Mişcarea retrogradă se referă la perioada când o planetă pare că îşi schimbă orbita normală, însă acest lucru nu este adevărat. În cazul lui Mercur, planeta pare că se roteşte invers, însă această percepţie este cauzată de modul în care Mercur şi Pământul se mişcă în raport cu Soarele. Mercur îşi completează orbita în jurul Soarelui mult mai repede decât Pământul. Un an pe Mercur este raportat la 88 de zile pe Pământ. Când Mercur trece pe lângă Pământ în mişcarea sa de gravitaţie, pare că planeta se mişcă înapoi. Acelaşi principiu poate fi aplicat şi atunci când observăm maşinile pe stradă. Mai precis, iluzia că maşinile din spate circulă înspre înapoi se datorează faptului că tu călătoreşti mai repede în comparaţie cu ele.

Citește aici cum ne influențează viața retrogradarea lui Mercur și ce este mai bine să evităm după 30 ianuarie!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com